Seksspeeltjes nog altijd TABOE!

Seksspeeltjes nog altijd TABOE! Eerlijk. Jij praat er ook niet graag over? Of misschien ben je er wel super makkelijk mee. Maar er heerst nog erg een taboe op seksspeeltjes in deze wereld. Want, oooo wat erg als je een speeltje thuis hebt liggen! Dit artikel is niet gesponsord, want dit geef ik altijd aan, maar ik wil dit taboe wegnemen. Waarom moet je je ervoor schamen? Het is toch gezond en normaal? Lees vandaag lekker mee!

Je moet er van houden, seksspeeltjes. De een vind het leuk en de ander wil er niets van weten. Ieder persoon is hier anders mee en moet je in zijn of haar waarde laten. Maar waarom schamen wij ons hiervoor? De meeste vrouwen vinden het een beetje gek en raar. Zeker als er in het openbaar over gesproken wordt. Maar ik heb een reden waarom jij je niet meer hoeft te schamen. Het is namelijk heel normaal om er één in huis te hebben! ❤

Seksspeeltjes nog altijd TABOE!

Wanneer je bij jezelf bezig bent, ben je meestal bezig op één bepaalde plek. Met een vibrator, dildo of iets anders kun je meer plezier aan jezelf beleven. Deze speeltjes stimuleren namelijk plekken die je met “normale partner” seks niet kunt stimuleren. Heel handig dus om een speeltje te hebben! Berg hem goed op in je la.

Heb jij wat met speeltjes of helemaal niet?

Er bestaat ook een kans dat je meer orgasme bereikt dan dat je seks hebt met je partner. Met een vibrator of dildo bereik je plekken die je zelf wil bereiken. Je kan hard en zacht gaan. Je kan het gebruiken zoals JIJ wil. En een dildo zal nooit in elkaar zakken, als je begrijpt wat ik bedoel! Met een vibo of dildo kun je uren mee door!

Seksspeeltjes nog altijd TABOE!

Ik heb een hele leuke webshop voor jullie. Hier kun je een kijkje nemen. Speeltjes is niet altijd nodig. Soms is lingerie al genoeg! Op We Want Pleasure zul je verschillende soorten dingen vinden. En wie weet zit er wel wat voor jouw bij! Een kijkje nemen kan uiteraard geen kwaad.  De FB pagina liken om snel op de hoogte te blijven kan ook. Deze vind je hier. Ik wens je heel veel plezier en onthoud: het is niet gek om een speeltje te hebben!

Dit artikel is niet gesponsord!

12 Comments

 1. 20 september 2017 at 10:20 am

  Gelukkig is dit in mijn omgeving nooit een taboe geweest. Niet bij mijn ouders en ook niet naar mijn kinderen. In mijn hele familie en vriendenkring eigenlijk niet. Zal wel te maken hebben met het feit dat mijn ouders een erotiekshop hebben gehad, vroeger. 😉

 2. 20 september 2017 at 10:43 am

  Ik moet zeggen dat ik er ook niet zo van ben, van de seksspeeltjes….

 3. 20 september 2017 at 10:47 am

  Hier gelukkig ook niet zo een groot taboe dat wij ze in huis hebben. Wie niet tegenwoordig?

 4. 20 september 2017 at 11:09 am

  Jammer genoeg inderdaad vaak nog een taboe. Wat in mijn ogen zou dat allang niet meer mogen. Leuk dat je dit onderwerp aansnijd. Keep up the good work ??

  • Kimberley
   Beantwoorden
   20 september 2017 at 11:22 am

   Super erg bedankt! Ja iemand moet het doen.

   Liefs Kimberley

 5. 20 september 2017 at 11:28 am

  Wij zijn nog niet zo lang samen, dus voor ons volstaat een leuk lingeriesetje wel 😉

  • Kimberley
   Beantwoorden
   20 september 2017 at 11:56 am

   Kijk rustig rond. Altijd leuk om te hebben. Ik ben bijna vijf jaar samen, maar vind t nog wel leuk om een lingerie setje te kopen hoor.

   Liefs Kimberley

 6. 20 september 2017 at 3:58 pm

  Ik heb ze wel gehad toen ik student was. Inmiddels in een relatie en ik geloof dat hij de verhuizing niet heeft overleefd. Bovendien vond mijn vriend het raar…

 7. Chantal
  Beantwoorden
  20 september 2017 at 5:04 pm

  Bij ons ook geen taboe op seksspeeltjes. Wij zijn 6 jaar samen en wij hebben ze ook. Wat ik ook zo gek vind is dat er een bepaald beeld is
  dat een seksspeeltje alleen fijn is of kan zijn voor jezelf. Terwijl het voor allebei heel fijn kan zijn. Er zijn ook speeltjes waarvan je gezamelijk plezier kunt hebben! Om even een voorbeeld te noemen:
  de We-Vibe.

 8. 20 september 2017 at 6:45 pm

  Bij mij gelukkig ook nooit echt een taboe geweest. Bij veel mensen om mij heen merk ik dat wel hoor..

 9. 21 september 2017 at 11:49 pm

  Eigenlijk wel jammer dat het zo lastig is om erover te praten met anderen, want ik geloof wel dat dat taboe nog steeds erg bestaat en zie het ook niet veel minder worden om eerlijk te zijn.

 10. 24 september 2017 at 10:30 am

  Het zou geen taboe moeten zijn. Ieder zijn ding en dat moet gewoon bespreek zijn, vind ik!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *