We vieren onze trouwdag!

We vieren onze trouwdag! Dat is wat Diego zei toen ik vroeg: ‘weet je eigenlijk wat er vrijdag de dertigste is’? Hij zei: ‘nee?’ Ik keek hem aan met een blik en zei: ‘meen je die nou serieus?’ Hij zei: ‘neeeeee, het is onze trouwdag.’ Haha grapjas. Ik ben niet eens getrouwd. Maar ik vond het wel grappig dat hij dat zei. Hij is het in ieder geval zeker niet vergeten. Vergeten jullie vriendjes jullie jubileum? Vieren jullie het jubileum eigenlijk ieder jaar? ❤

Morgen zijn wij vierenhalfjaar samen. Wat een tijd al! En wat ben ik nog super blij met mijn hunk. We hebben het samen nog steeds geweldig en we doen de laatste tijd wat meer dingen samen zodat we ook tijd met z’n tweeën hebben. Het is fijn om even geen papa en mama te hoeven zijn en lekker op pad te gaan. Laatst zijn we naar Daddy Yankee geweest in Amsterdam. Ik heb mezelf kapot gedanst en Diego ook. Wat hadden we een lol en wat hadden we het leuk! Ik heb zo erg genoten. We hebben natuurlijk ook minder leuke dingen meegemaakt.

WE VIEREN ONZE TROUWDAG!

Uiteraard kom je daar samen altijd sterker uit. Zo ook wij. Ik ben super blij dat Diego mijn vriend is. Hij helpt mij waar hij kan en hij staat altijd voor me klaar. Hij is lief en heeft humor. Het is overigens een rustige jongen, maar  dat maakt dan weer heel druk. Ik klets de oren van zijn kop af en ben soms té irritant. Diego en ik vullen elkaar aan en lachen om elkaars grappen. We kunnen grappig kletsen, maar ook heel serieus. We kunnen discussies hebben woorden hebben. Eigenlijk is dat altijd snel opgelost en hebben we nooit echt ruzie. Na vierenhalf jaar bij elkaar te zijn, leer je elkaar pas echt kennen. Soms vind ik Diego echt bloed irritant maar ik denk dat hij dat van mij ook wel heeft. Er zijn meer leuke dingen dan minder leuke dingen aan hem. Je moet Diego alleen beter leren kennen. Ik weet gelukkig hoe hij in elkaar zit en daar gaat het natuurlijk om. We are so happy! Love you.

We gaan onze dag samen niet echt vieren, maar ik wil het wel gezellig maken saampjes. We kunnen zaterdag uitslapen, dus wat later maken kan ook. Ik ben enorm blij met Diego als vriend en als papa van Chelsey. Meer kan ik er echt niet over kwijt. We zijn gek op elkaar en genieten nog steeds van elkaar. Ik hoop dat zo te houden, want mensen hebben onze relatie best op de proef gesteld, maar dat heb je altijd. We zijn er 1000 keer sterker uitgekomen! We kunnen alles aan. Ik wil nog lang samen zijn met deze jongen, want ik hou super veel van hem.

Hoe lang ben jij al samen met je vriend of man?

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je samenwerken met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *