De 10 gekste zoekopdrachten van 2016

Als allereerste wil ik jullie vertellen dat ik een artikel zoals deze nog nooit online heb gezet, maar mij wel erg grappig leek. Het is tenslotte erg interessant om te zien hoe mensen op jou blog terecht komen. Waarom ze op deze zoekwoorden zoeken en dan bij jou terecht komen? Ik heb geen idee, maar het is lachwekkend. Vandaag dus De 10 gekste zoekopdrachten van 2016, want deze zoekopdrachten zijn van 2016 en dat van 1 jaar lang.

Groene zeep, haar wassen met groene zeep, het duurde even maar toch geslaagd voor mijn auto theorie, haar wassen groene zeep, https://lifestylekimberley.nl/maak-kennis-met, groene zeep wasmachine, babyliss curl secret standen, hunger games, groeispaarrekening ing, implanon. Zoals je ziet valt het nog wel mee met het typen van gekke woorden, maar het zoeken op “haar wassen met groene zeep” doet het hem wel haha. Wie wilt zijn haar wassen met groene zeep? Ieuwl. Ja het valt te proberen, maar of het goed is voor je haar? Hmmmmm.

google-76522_1280

Houden jullie je zoekopdrachten ook maandelijks of misschien wel jaarlijks bij? Ik ben van plan zo nu en dan in een blog te plaatsen. Te vaak is namelijk ook niet heel erg leuk hé? Maar het is wel leuk om te zien waar mensen nou zoal op zoeken en bij jou uitkomen, net zoals dat mensen via een website bij jou terecht komen. Da is ook altijd interessant om te weten natuurlijk. De laatste tijd ben ik wel wat geïnteresseerd in het kijken waar mensen op zoeken of naar zoeken, wat veel wordt gelezen etc. Daarop kan jij je altijd aanpassen op je blog. Zo blijven de mensen terugkomen naar je blog en dat is natuurlijk fijn en zo hoort het ook. Liefs Kimberley.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *