12-Color Eyeshadow Collection

12-Color Eyeshadow Collection

12-Color Eyeshadow Collection. Ik liep twee weken geleden de Action even in om te kijken wat ze allemaal voor nieuwe dingen hadden. Mijn ogen vielen meteen op dit mooie palette. Ik heb deze meegenomen om te reviewen voor jullie. Mocht je het leuk vinden, blijf dan lekker lezen. Deze prachtige platte van 12-Color Eyeshadow Collection heeft super mooie kleuren. De kleurtjes heb ik uiteraard getest voor jullie. Kijken jullie gezellig mee?

12-Color Eyeshadow Collection

De uitstraling van deze palette heeft een roze kleur. De letters zijn zwart en eronder staat er nog de tekst: 12-Color Eyeshadow Collection in het donker roze. Ik vind het een hele mooi kleur en heeft een rustige uitstraling.

12-Color Eyeshadow Collection

De kleuren lopen van licht naar donker. Sommige kleuren zijn heel goed dekend, maar andere kleuren juist weer helemaal niet. Zo jammer! Ik persoonlijk vind de eerste twee kleuren van links het allermooiste voor de ogen.

12-Color Eyeshadow Collection

Ook heb ik voor het eerst swatches aangebracht. Ik heb overal twee keer gesmeerd, zodat het zichtbaar is. Je doet immers ook niet één likje op je ogen. Zoals je ziet zijn de geel tinten amper te zien. Met de andere kleuren kun je heel mooi blenden op je ogen. De glitter bruin tinten vind ik ook heel mooi. Een minpuntje is, dat de oogschaduw wel heel veel poedert. Tik je kwast dus van te voren goed af, anders ben je net een discobal.

12-Color Eyeshadow Collection

Er zit ook een folie op het spiegeltje. Het is er makkelijk af te halen. Ik heb hem er vanaf links boven afgehaald. Ik ben tevreden over dit prachtige palette. Heb jij deze al in huis? Deze kost maar liefst €2,99. Geen geld toch?

TIP: breng eerst oogschaduw basis op voor je de oogschaduw aanbrengt. Zo blijft het langer zitten.

15 Comments

 1. 28 december 2017 at 3:50 pm

  Je blog ziet er echt prachtig uit! Mooie foto’s! ThanX

  • Kimberley
   Beantwoorden
   28 december 2017 at 3:57 pm

   Heel erg leuk en lief om te horen! Ik doe er ook mijn best voor.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   30 december 2017 at 1:11 pm

   Dat is heel fijn om te horen! Zeker van een man hihi.

   Liefs,
   Kimberley

 2. 28 december 2017 at 4:53 pm

  Wow das echt geen geld! Die Action zit toch vol leuke koopjes hè? Leuke, uitgebreide review! Thnx!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   30 december 2017 at 1:12 pm

   Nee is echt geen geld hé? De Action is echt leuk om dingetjes uit te proberen. En nog goedkoop ook.

 3. 28 december 2017 at 5:38 pm

  Leuke post! Zelf draag ik geen smink dus zelf weet ik er niet zoveel van. Maar dit lijkt me een leuke prijs voor dit product.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   30 december 2017 at 1:13 pm

   Haha, het had gekund hé. Maar het is inderdaad een leuke prijs!

 4. 28 december 2017 at 8:55 pm

  Ik gebruik zelf niet zoveel make-up maar dit is inderdaad een leuk setje dat absoluut niet duur is.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   30 december 2017 at 1:13 pm

   Echt een aanrader!

 5. 29 december 2017 at 10:59 am

  Wat lekker veel kleurtjes in 1 zo’n doos. Twaalf kleuren lijkt me heel compleet.

 6. 29 december 2017 at 11:16 am

  Hmmmm. Ik begrijp dat het tempten is, want mooie kleurtjes en een budget prijsje. Maar ik durf helaas – na een fikse huidontsteking – niet zomaar budget producten voor mijn gezicht en ogen te gebruiken. Geweldig als het wel kan. Voor mij helaas niet. Ik vind de donkerste kleuren ook het mooist. Smokey eyes vind ik erg mooi en daar kan je dit goed mee maken denk ik.

 7. 29 december 2017 at 11:17 am

  Inderdaad niet duur, ik gebruik het zelf amper maar leuk als cadeautje bijvoorbeeld

 8. Ferry
  Beantwoorden
  29 december 2017 at 11:34 am

  Het ziet er prachtig uit, maar als ik ergens geen verstand van heb, is het oogschaduw. 😉 Wel mooi om te zien dat het prima spul is voor die paar euro, daarom hou ik van de Action.

 9. 29 december 2017 at 2:12 pm

  Ik gebruik geen make-up, (soms op zondag). Je blog ziet er goed uit. Duidelijk en strak. Ga zo door!

 10. 31 december 2017 at 3:03 pm

  Leuke pallete, mooi kleurtjes ook! En voor dat geld kun je het bijna niet laten liggen. Als ik weer eens in de action even zelf bekijken…

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *