5 Moederdagcadeau’s onder de €10

5 Moederdagcadeau's onder de €10

5 Moederdagcadeau’s onder de €10. Het is weer bijna zover. Je lieve moeder verassen met een prachtig cadeau. Misschien heb je niet een heel hoog budget en daarom heb ik vandaag vijf cadeautjes op een rij onder de tien euro. Ik ben op verschillende webshop’s wezen zoeken om voor jullie dé vijf beste cadeautjes te vinden. voor je moeder. Vier jij Moederdag eigenlijk of doe jij er niets aan? Vertel mij in de comments de reden van Moederdag.

Moederdag had nooit echt een speciale reden voor mij. Vroeger maakte ik tekeningen, werkjes en knutselde ik dingen in elkaar voor mijn moeder. Ook heb ik een poosje niets aan Moederdag gedaan. Mijn moeder zei altijd: ‘hou jij je centjes maar lekker in je zak en doe er wat leuks mee.’ Toch ben ik mij bewust dat je Moederdag toch een soort van moet vieren en wat extra lief moet zijn voor je moeder. Ze heeft je tenslotte op de wereld gezet, zorgt voor je, geeft je enorm veel liefde en het allerbelangrijkste is, ze staat in de meeste gevallen altijd klaar.

Nu ik zelf een dochter heb merk ik dat het heel erg fijn en leuk is om moeder te zijn. Ook merk ik dat ik mijn eigen moeder ook wel graag in het zonnetje wil zetten al doe ik dat regelmatig al met verassingen. Toch heb ik maar één moeder en moet ik daar lief voor zijn en erg van genieten! Chelsey kan mij natuurlijk geen verassing geven, al heeft ze wel wat moois gemaakt op school en dat krijg ik zondag natuurlijk pas. Ik heb besloten om Chelsey mee te nemen op een high tea. Spannend, want nog nooit heb ik samen met haar zoiets leuks gedaan.

Top 5 Moederdagcadeau’s

Megagadgets.nl is een leuke website waar je van alles kunt vinden qua gadgets. Ik vond dit leuke kussen. Dit leuke kussen kost maar liefst €9.95 en is natuurlijk erg leuk om te geven aan je moeder. Dit kussen is zacht en pluche, heeft een mooie hartvorm en er zitten leuke LED lampjes in. Leuk om te geven aan jouw lieve mama.

5 Moederdagcadeau's onder de €10

Op Bol.com zag ik ook wat moois voor de mama’s. Gloria Vanderbilt parfum voor maar liefst €9,79. Deze parfum heb ik zelf en deze ruikt echt heel erg lekker. Perfect om te geven als cadeautje aan jouw fantastische mama.

5 Moederdagcadeau's onder de €10

 

Bij Greetz.nl heb ik ook iets super leuks gevonden. Letter chocolade voor mama. Voor €8,95 heb je deze mooie chocolaatjes al. Wil jij je mama lekker zien smikkelen op Moederdag? Dan is dit cadeautje perfect voor haar.

5 Moederdagcadeau's onder de €10

Bij Brainto.nl heb ik een leuke tas gevonden. Het is niet zomaar een tas. Het is een tas met foto. Voor €9,95 heb jij een leuke en mooie tas. Erg leuk om aan je moeder te geven. Deze kan ze overal mee naar toe gaan nemen.

5 Moederdagcadeau's onder de €10

Bij Fotofabriek.nl kun je je eigen foto ontwerp maken op canvas. Voor maar liefst €9,09 heb jij al een mooie 20 x 20 canvas foto. Hiermee maak jij je moeder echt heel erg blij. Deze kan ze mooi boven haar bedje ophangen.

5 Moederdagcadeau's onder de €10

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *