De 5 beste artikelen ➤ Augustus

De 5 beste artikelen ➤ Augustus. Welkom bij een gloednieuwe nieuwe reeks. Iedere maand wil ik een top vijf lijst maken met de populairste, beste en leukste artikelen van de maand. Ooit heb ik ook zo’n soort reeks gemaakt, maar daar ben ik op den duur mee gestopt. Nu ben ik weer helemaal terug en vertel ik je vandaag wat er in de top 5 lijst staat van de maand augustus in het jaar tweeduizend zeventien. Lees je vandaag lekker mee? 

Ik begin gewoon vanaf nummer vijf. Eerst deed ik dit vanaf nummer één, maar ik doe het nu eventjes anders.

Thuisbezorgd – Roti Corner Enschede Dit bericht is 72 keer bekeken in een maand tijd. Mhua, het is redelijk. Daarom staat dit bericht ook op nummertje vijf! Door op de link te klikken lees je het artikel terug. Succes!

Een nieuw hoofdstuk #1 Dit bericht is 79 keer bekeken. Dit stukje heb ik puur uit gevoel en voor de info geschreven en gaat over een persoonlijke ervaring van mij. Nog niet gelezen? Lees hem dan snel terug.

3 Wassen met groene zeep Is 121 keer bekeken deze maand. Dit artikel staat er al best lang en wordt nog steeds zo goed bekeken. Laatst heb ik dit artikel nog aangepast en nog steeds een goede zet! Deze staat op plek drie.

Wie jarig is trakteert! Dit een een win actie en daarom denk ik ook wel goed bekeken. Dit artikel staat op nummertje twee en is maar liefst 180 keer bekeken. Over 1 dag sluit de win actie. Wil je nog mee doen? Dat kan nog. Klik even op de link. Zo ga je naar het artikel toe. 31 augustus sluit de win actie om 12:00 uur! Succes!

1 Xaxa restaurant Ibiza More Dit bericht is maar liefst 605 keer bekeken in een maand tijd! WAUW! Daarom mag ik dit artikel op nummer één plaatsen! I’m so happy! Dit artikel is zo snel gegaan en zo vaak gelezen dat ik er blij van word. Ook zijn de comments op dit artikel ook erg leuk! Nog niet gelezen? Ga er maar snel heen! ❤

Wil je een samenwerking met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *