300 ABONNEES BEREIKT + MEDEDELING

Jeeeeeeeeej!!!! Ik heb de 300 abonnees bereikt. Dat heb ik natuurlijk al een tijdje. Ik zit inmiddels op de 345 abonnees en ik ben enorm blij dat ik dit kan mededelen aan jullie. Ik had jullie beloofd om een video op te nemen waarin Chelsey en Diego een taart in mijn gezicht gooien. Nou dat is
gelukt hoor! Onderaan de blog kunnen jullie de video bekijken als je dat leuk lijkt. Ik heb nog een mededeling voor jullie en dat is.

Bij de 400 abonnees verloot ik onder mijn kijkers een verrassingspakket (ik vertel dit ook in de video mocht je willen kijken ipv lezen). Ik neem jullie zo nu en dan mee op pad als ik wat dingen ga inkopen. Lijkt dit je leuk? Abonneer dan zo snel mogelijk om dit bij te houden, zodat jij weet wat jij kan winnen!

Bij de 500 abonnees ga ik weer een video opnemen met een geweldige taart, maar mag nu iemand anders een taart gooien. Ada (leren kennen op Scare-Me) mag dit doen. Nou zijn er 2 opties mogelijk.

Optie 1: ik ga springen op een trampoline en Ada mag vanaf vijf meter afstand een taart gooien en drie pogingen doen om te gooien.

Optie 2: Ik moet rondjes lopen/rondjes draaien in een park of bos en onverwachts mag Ada vol een taart in mijn gezicht gooien.

Jullie mogen kiezen uit optie 1 of 2, maar dan moet ik wel de 500 abonnees hebben bereikt en dat gebeurt mede dankzij jullie. Dus laat iedereen op mijn YouTube kanaal abonneren en zorg dat ik bij de 500 één van deze geweldige video’s kan opnemen! Ik hoop dat iedereen lekker fanatiek mee zal doen!

Ik wil jullie echt ontzettend bedanken voor het abonneren op mijn YouTube kanaal! Ik ben enorm blij met jullie en super veel liefde voor jullie allemaal. Er komen weer wat leuke video’s aan dus wil je op de hoogte blijven, vergeet je dan zeker niet te abonneren. Het is helemaal gratis! Liefs Kimberley.

Vergeet mij niet te volgen op: YouTube, Twitter en Facebook.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *