Wie is Lifestye Kimberley nou precies? En hoe begon alles? Ik, Kimberley ben 27 jaar jong en ik ben woonachtig in Utrecht. Ik ben mama van een Dochter, genaamd Chelsey. Chelsey is een lieve, vrolijke en pittige dame. Ze is altijd in voor een geintje. Ik hou zelf ook enorm van gek doen en geintjes en je kunt zien dat zij dat heeft geërfd van mij. Als je ons wilt blijven volgen raad ik je aan om ons Instagram account te volgen. Chelsey & Kimberley.

Ik ben sinds eind juli gestopt met werken om mezelf fulltime te richten op het bloggen en vloggen. Ik heb deze enge stap genomen omdat ik verder wil komen en meer met mijn passie wil doen. Het was geen makkelijk of simpel besluit, maar ik heb deze toch genomen. Iedereen om mij heen riep ook altijd: “jij kan meer dan alleen schoonmaken. Ga wat anders doen.” Dit heb ik dus gedaan. Niet iedereen zal het hiermee eens zijn, maar dat geeft niet. Zolang ik hier zelf achter sta kan er niets gebeuren! Ik zal alles doen om mijn doel te bereiken.

Ik ben begonnen met bloggen in 2012. Ik begon met bloggen op een gratis WordPress pagina, die je gewoon, zoals ieder ander kan aanmaken. Ik begon mijn dagelijkse bezigheden op te schrijven. Ik zag dit eigenlijk als een soort dagboek. Ik schreef trouwens ook altijd in dagboeken hoor! Hier begon ik al mee toen ik een jaar of tien was. Erg leuk om dat allemaal terug te lezen natuurlijk. Ik begon het ‘bloggen’, waarvan ik niet eens wist dat het bestond, steeds leuker en leuker te vinden. Ik ben mezelf in het bloggen gaan verdiepen en het is alleen maar beter geworden. Kijk gerust rond op mijn blog! Ik zou het heel leuk vinden als jij wat leuks achter laat. Bent u een bedrijf en wilt u samen werken? Graag! U kunt mij mailen op het onderstaand email adres en wie weet hebben wij een hele prettige samenwerking! Meer info nodig? Dan kun je altijd mailen! Graag tot ziens!

Social media: lifestylekimberley@gmail.com, Instagram, Facebook, Pinterest

Mijn samenwerkingen: Webprint, Ikbensieraden, Herleen, Bombata, Ditverzinjeniet.nl (extra artikel), Winterjassen.com, Be You Dameskleding, UitvaartUniq.nl, Pamela ReifKitchen And MoreSweakers en Foto Op Hout, Verdienen met bloggen