After Pregnancy Tag | Lifestylekimberley.nl

Vandaag weer een hele leuke tag. Deze tag vond ik hartstikke leuk om over te nemen omdat dit te maken heeft met moederschap en lifestyle, wat in mijn blog past. Deze tag kwam ik tegen op de website van Malou. Ik ben al een hele tijd niet meer zwanger zoals vele wel zouden weten. Om precies te zijn al 1,5 jaar niet meer. Zijn er dingen veranderd? Ja zeer zeker! Lees lekker met me mee.

Hoe oud is je kindje nu?
Mijn kindje is 20 maanden oud. Best laat om zo’n tag in te vullen of kan het nog?

Na hoeveel tijd miste je je buik?
Nou eigenlijk niet veel, maar soms als ik andere foto’s zie van meiden denk ik: aah zou het ook weer willen, alleen om de buik al. Ook om het gevoel van trappen weer te voelen… Heerlijk! Als ik dan ook nog eens naar foto’s van mezelf kijk toen ik zwanger was, oefff!

Welk ‘verboden’ eten at je het eerst na de zwangerschap?
Ik heb één keer energie drank gedronken omdat ik daar zo’n zin in had, maar het eigenlijk niet mocht. Ik ben wel op internet gaan zoeken hoe en wat. Wat bleek, je mocht 1 á 2 blikjes per dag. Dat risico nam ik niet, want ik heb maar 1 blikje in 9 maanden gedronken. Netjes hé?

DSCN0200

Welke zwangerschapscraving of is overgegaan in een gewone craving?
Ik moest ineens geen zalm meer, terwijl ik daar zo gek op was. En nu 1,5 jaar laten eet ik het nog steeds niet. Ik vind het echt niet meer lekker. Wat ik juist wel weer lustte terwijl ik het voor mijn zwangerschap niet at, weet ik niet meer precies.

Wat had je achteraf anders willen doen tijdens je zwangerschap?
Meer genieten. Ik maakte sowieso elke dag of sowieso wekelijks een foto van mijn buik, zodat ik van elke week een foto zou hebben. Daar ben ik blij mee. Maar het druk maken om sommige nutteloze dingen zou ik dan toch weer anders doen bij een tweede zwangerschap (mocht het ervan komen). Ook was ik bijna elke wel ziek of misselijk en pakte ik soms me rust niet dat zou ik ook anders doen.

Wat mis je het meeste aan je zwangerschap?
Dat ik mijn buik goed door mijn kleding heen kon zien, dat vond ik zo speciaal en zó leuk! Ook het trappen en het hikken van Chelsey in mijn buik vond ik zo cute. Soms vond ik het zelfs eng hoor dat trappen, alsof haar voetje eruit sprong haha.

Zou je nog een keer zwanger willen zijn?
Ja heel graag, maar pas als alles op een rijtje is qua woning en dingen daar om heen.

Merk je dat je nu nog last hebt van zwangerschapskwaaltjes?
Nou ik vergeet nog super veel, alleen of dat echt nog daardoor komt weet ik niet. Voor de rest heb ik nergens last van. Het enige wat ik eraan heb over gehouden heb is

Welke aankoop in je zwangerschap blijkt nu achteraf een miskoop?
Kruik en de hoesjes ervan. Ik heb deze alleen de eerste week gebruikt en daarna nooit meer. Best zonder. Ook de washandjes voor baby’s heb ik amper gebruikt of gewoon niet. Vond het nergens op slaan.

140111 069

Dank je wel voor jullie komst op LifestyleKimberley.nl en ik zie jullie graag weer snel op mijn website. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Dank je wel.

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

1 Comment

  1. 29 oktober 2015 at 8:53 pm

    Hi meis, leuke tag geworden maar misschien netjes even de bron van de tag erbij te vermelden namelijk Tamara van de mommydiaries 😉

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *