Babyliss Krultang Curl Secret

Omdat ik mijn Babyliss Krultang Curl Secret nu bijna 2 weken heb vind ik het wel een review waard. Misschien te snel? Umm, nee niet voor mij want ik gebruik hem dagelijks of om de dag. Eigenlijk is de stijltang er een beetje uit gegaan. Ik gebruik die misschien nog 1 keer in de week. Op mijn YouTube channel is te zien hoe ik mijn unboxing doe van deze tang en hoe ik deze ga gebruiken. Kijk naar Babyliss Krultang Curl Secret | Review.

Het was echt serieus voor het eerst dat ik deze tang ging gebruiken. Ik heb ongeveer 3 of 4 tangen. Ook één van Babyliss maar dan één met verschillende krultangen zodat ze kan wissel en oh ja, ook nog een wafel tang zit daarbij. Maar daar gaat deze hele blog niet over. Ik ben zo blij dat ik deze tang heb gekocht. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Ik heb ze wel eens voorbij zien komen op internet, maar vond ze nogal duur.

Babyliss
Whoe hier issie dan! Eindelijk mijn pakketje met de Babyliss krultang erin.

Babyliss

Zo even kijken hoe dit werkt….. Dat dacht ik maar zo keek ik er ook bij. Ik had gezien op internet dat je de tang in een bepaalde stand moest houden wilde het niet mis gaan. Gelukkig zit er een sticker op aan 1 kant zodat je weet hoe je hem moet houden. Als de sticker eraf is kan je het zien aan de tang zelf hoe je hem moet houden. Zoals je op de foto ziet zie je dat het de dichte kant is. Deze kant moet altijd naar buiten. Aan de binnenkant zit een opening met een rondje, die moet je altijd tegen je hoofd aan houden. Als je ‘t omdraait gaat het echt mis.

Babyliss

Hier laat ik zien (zoals je op de video kan zien) dat het lampje brand. Door het licht wat ik heb staan zie je het lampje niet echt heel goed branden, maar wel iets. Als dit lampje uit is, is hij opgewarmd en klaar voor gebruik. Ik was wel erg benieuwd hoe het zou gaan werken allemaal. Je hebt trouwens verschillende standen. Er is stand 8 dat is een losse krul, stand 10 is een slag/golf en stand 12 is een grove/grote krul. Ik had hem op stand 8.

Babyliss

Hier pak ik een plukje haar. Het haar mag 3 cm dik zijn. Als het te dik is of je hebt de pluk er niet goed in dan gaat ie drie keer piepen. Dat is dus NIET goed! Ik was zo nerveus of het wel zo goed zou gaan…

babyliss

Oke, hier ging het dus mis! In de video hoor je mijn vriend hard lachen. Die zat achter de camera, niet om te filmen maar gewoon zijn eigen ding te doen. Ondertussen zat hij ook op mij te letten omdat hij het natuurlijk leuk zou vinden als het mis zou gaan. Bij deze dus…

Babyliss

Ook de tweede keer ging het fout. Ik had waarschijnlijk de pluk niet goed of hij was te dik. Ben er nog steeds niet achter, maar heb het soms nog! Volgens mij is het gewoon hoe de pluk in de tang valt, dat ie dat aangeeft als je het fout doet. Wel handig zo’n piepje. Drie keer piepen is dus niet goed.

Babyliss

Hier was ik bezig. Hier ging het wel goed haha. Ik had alleen nog niet door (dat komt omdat ik de handleiding niet heb gelezen) dat het naar drie keer piepen pas klaar was. Dus op mijn gevoel of volgens mij één keer piepen haalde ik het er al uit. Dat was niet de bedoeling. Diego zij tegen me dat ie waarschijnlijk een paar keer moet gaan piepen voordat ik hem los kon laten. En ja, hij had gelijk.

Ik vind het een fijne tang om te gebruiken. Ik moet wel zeggen als ik de video terug zie denk ik: oh my god, waarom deed ik zo moeilijk met die tang. Maar als ik het me bedenk: je moet heel erg wennen aan zo’n tang. Vooral zoiets. Als je het door hebt is het super makkelijk om ermee om te gaan en dan heb je maar 15 minuten nodig om je haar te doen. Terwijl de eerste keer natuurlijk langer kan duren. Ik heb dit ook op mijn moeders haar uitgeprobeerd. Ik zal even een foto laten zien hoe haar, haar eruit zag..

9 december 2014 9 december 2014 (3)

Ik hoop dat jullie dit een leuke review vonden. Anders dan anders, maar zo met foto’s is het leuker vind ik persoonlijk. Zo heb je er meteen een beeld bij, en bij iets uit testen horen natuurlijk ook foto’s net zoals een lipstick of iets dergelijks. Like het bericht als je het leuk vond.

Heb jij de tang misschien ook?

Dank je wel voor het lezen en graag tot de volgende keer. Liefs van mij, Kimberley

6 Comments

 1. 30 december 2014 at 1:54 pm

  Wauw, tis toch een prachtig ding! En je kunt er zulke mooie krullen mee maken. Ik zelf zou bang zijn dat ik met mijn haar in het ding vast kom te zitten… :p Denk dat t na een paar keer oefenen in 1x goed gaat!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   30 december 2014 at 3:59 pm

   Vast kan het niet zitten, je kan je haar er zo weer uit trekken. De krul laat zeg maar in één keer los, dus kan je de tang eraf halen. Ik was ook ontzettend bang dat mijn haar kapot zou gaan, maar nee. Het is ff wennen en inderdaad na een paar keer heb je het zo door. Liefs mij

 2. 30 december 2014 at 3:35 pm

  Wat mega fijn dat je er door piepjes achter komt dat het niet goed gaat, je krullen zijn prachtig. Toch vind ik het een eng ding

  • Kimberley
   Beantwoorden
   30 december 2014 at 3:58 pm

   Hij is inderdaad eng, vooral in het begin. Maar nu ik hem eenmaal gebruik ga je zo door je haar heen. Alleen de achterkant laat ik wel na checken door mijn vriend, want je weet nooit hoe het van achter zit natuurlijk, dat is wel lastig. Maar ach, dat leer je denk ik ook wel na een tijdje. Dan gaat het op gevoel. In ieder geval bedankt 🙂 Liefs mij

 3. 30 december 2014 at 4:26 pm

  Ziet er heel mooi uit!

 4. 30 december 2014 at 4:47 pm

  Wow de krullen zijn echt heel erg gaaf! Het lijkt me inderdaad wel lastig met zo`n ding!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *