Best bekeken artikelen van juni

Vandaag wat leuks. Vandaag wil ik met jullie mijn best bekeken artikelen bespreken en laten zien welke er nou zo goed worden bekeken. Voor mij is het super leuk om te zien wat jullie nou het leukste vinden om te lezen. Zo kan ik alles bijhouden met waar ik het beste over kan schrijven natuurlijk. In de maand juni is er massaal gelezen/gekeken op mijn blog en ben er dankbaar voor! Lees lekker mee!

Ik heb een top 5 samengesteld voor jullie lieverdjes. Ik wilde eerst een top 10 doen, maar dat word te lang. Elke maand zal er dus een artikel verschijnen met de best bekeken blogs van de maand. Zo zie je welke blogs er blijvend gelezen worden of juist wat er veranderd is. Ik begin natuurlijk met nummer 1.

1. Dunya en Desie film review
Dit was tevens mijn allereerste film review. Ik weet niet helemaal meer hoe ik erop kwam, maar het leek me ontzettend leuk om films, oud en nieuw te reviewen. Je hebt er altijd films bij die je nog nooit hebt gezien! Vinden jullie de reviews nog steeds leuk? Lees blog

2. Wassen met groene zeep
Hierin leg ik uit wat je kan doen met groene zeep. Niet wetende dat dit artikel nog zoveel bezoekers zou trekken. Heel erg gaaf van jullie zeg! Lees blog

3. Hoe maak ik een planning
Deze is super veel en vaak bekeken. Helemaal top! Jullie vinden het erg interessant hoe IK mijn dingen aanpak, zoals dit schema dus. Erg leuk dat jullie dit massaal lezen! Lees blog

4. Mijn zwangerschap | het is zover!
Logisch dat jullie deze reeks lezen. Het is interessant. Vooral als je geen mama bent zijn zulk soort verhalen toch altijd leuk om te lezen. Ook al ben je mama is het leuk om dit soort dingen te lezen. Ik vind het heel erg leuk om verhalen spannend te maken en er een soort serie van te maken! Lees blog

5.Ikbensieraden.nl
Dit artikel hebben jullie ook massaal gelezen en ook dat is weer helemaal top! Sieraden is natuurlijk een dingetje bij de vrouwen, dus dat wil wel. Lees blog

Vond je dit leuk om te lezen? Doe dan een duimpje omhoog. Dat zou ik erg leuk vinden.

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *