Chelsey is drie jaar geworden!

Wat een grote meid. Chelsey is drie jaar geworden! Wij zitten vandaag lekker in de Efteling om haar verjaardag te vieren. Dit pretpark vind ze echt helemaal geweldig. Dus ja, waar kan je het dan beter vieren als daar. Voor de mensen die dit vandaag lezen kunnen lekker genieten van een update over haar ontwikkeling. Er is veel gebeurt in die drie jaar dat ze op de wereld is. Er zijn minder maar ook super leuke dingen gebeurt. Lees je lekker mee? 

Wat is er allemaal veranderd bij Chelsey in die drie jaar tijd? Dat willen jullie vast wel weten? Gelukkig heb je op “read more” geklikt. Zo lees je natuurlijk alles over mijn kleine meid. Wij hebben 11 februari haar verjaardag gevierd en je ziet dan ook foto’s van haar feestje voorbij komen. Vandaag de vijftiende is ze dan ook echt jarig!

Houd jij de ontwikkeling van je kindje bij?

Chelsey is nu op een punt gekomen dat ze steeds wijzer en slimmer aan het worden is. Nu is Chelsey altijd een slimmerd geweest, maar bij sommige dingen denk ik echt: “jeetje, dat op jouw leeftijd?” Het is mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelt. Ze zegt hele zinnen, praat lekker en ja soms klets ze ook echt te oren van je KOP af!

CHELSEY IS DRIE JAAR GEWORDEN!

Chelsey is een heel vrolijk en soms nogal druk meisje, maar dat heeft ze van mij. Ik vind het daarom ook leuk om te zien dat ze qua karakter erg mijn kant op gaat. Maar ik ben immers elke dag met haar samen en dan is dat ook niet zo gek. Qua uiterlijk gaat ze ook steeds meer mijn kant op, wat ik natuurlijk erg leuk vind. Qua ontwikkeling heeft ze had altijd al goed gedaan. De laatste periode is ze echt op het punt aangekomen dat ze enorm bijdehand kan zijn, goed luistert wat andere zeggen, mee luistert in een gesprek en eigenwijs is.

Natuurlijk hoort het bij haar leeftijd, maar soms is het echt even van: kan je niet nog even klein zijn? Het gaat namelijk zo snel en ze groeit zo hard! Natuurlijk is dit ook een hele mooie en leuke fase van een peuter. Chelsey mag je of mag je niet! Ze laat duidelijk merken als ze niks van je moet weten. Vooral bij nieuwe mensen of mensen die wij wel kennen en zij niet, is ze erg verlegen en terughoudend. Dat snap ik ook wel natuurlijk.

Chelsey is 3 jaar geworden

Maar soms is het zo erg dat ze gewoon in mij kruipt en niet meer weg wilt. Dat is soms best vervelend kan ik je vertellen hoor. Het is irritant! Zij kan er ook niets aan doen dat ze dit zo ervaart. Wij zijn altijd erg vrij geweest in het meenemen van Chelsey. We namen en nemen haar overal mee naar toe, maar ze ontwikkelt zichzelf. Ik moet wel zeggen, dat als zij eenmaal bij iemand is, dat ze steeds losser komt. Ze heeft gewoon wat tijd nodig.

Is jouw kindje verlegen en hoe pakte jij dit aan?

Verder is het een super lief kind wat erg van spelletjes en spelen houdt. Ze kan zich prima alleen vermaken en dat vinden wij ook een goede eigenschap. Iedereen mag Chelsey heel graag en ook op het kinderdagverblijf mogen ze haar heel erg graag. Ze is erg geliefd! Ze kan goed kletsen, mee gaan in gesprekken, snapt het, ze luistert goed en ze is echt een lieffie! Kortom: EEN SCHAT VAN EEN DOCHTER, waar ik enorm TROTS op ben!

Dank je wel voor je bezoek aan Lifestyle Kimberley en ik zie je graag snel weer terug op de blog. Heb je vragen over deze blog? Dan kun je altijd mailen naar: info@lifestylekimberley.nl. Veel liefs van Kimberley. Tot ziens!

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *