Christmas Wishlist 2017

Christmas Wishlist 2017

Christmas Wishlist. Iedereen heeft wel een lijstje thuis liggen of een denkbeeldig lijstje, met wat je echt moet of wilt hebben. De kerstdagen komen eraan en dan is het altijd leuk om een lijstje voor jezelf te maken met wat je onder de boom zou willen zien. Sommige mensen gaan echt in op de wensen van een ander en sommige doen er wat anders mee. Ik heb zelf ook een lijstje gemaakt met wat ik graag zou willen, maar toch niet krijg! HAHA!ย 

Wij vieren kerst gezellig samen. We hebben dit jaar wel cadeautjes, maar meer voor Chelsey als voor onszelf. Ik vind dat Chelsey meer verwend kan en mag worden dan wij. Wij hebben voor elkaar iets kleins gekocht en voor Chelsey ligt de hele vloer al onder cadeautjes. Dat vind ze trouwens echt geweldig! Ze kan niet wachten tot ze het mag openmaken. We hebben een aftelkalender gemaakt zodat ze per dag kan af kruisen. Heel erg leuk dus.

Wat staat er op mijn lijstje wat ik heel graag zou willen?

Ik zou heel graag een vliegticket willen hebben naar Ibiza. Een vakantie voor ongeveer drie maanden zou echt wel heerlijk zijn. Maar ja, wie gaat dat betalen hรฉ? Ik kan overal werken, dus waarom niet? Ik ben er van de zomer geweest en het is me echt heel goed bevallen. Terug wil ik zeker nog een keertje. Maar wanneer?!

Christmas Wishlist 2017

Meer views op mijn video’s zou geweldig zijn. Ik steek er veel tijd in (wat mensen niet beseffen) en ik zou die tijd graag in views willen zien. Helaas kan ik daar niet heel veel aan doen en gaat het allemaal vanzelf. Het staat wel op mijn kerst wishlist en het zou mooi zijn als het nog eens gaat gebeuren met kerst. Meer views op video’s.

Christmas Wishlist 2017

Mijn bedrijf Lifestyle Kimberley loopt redelijk, maar het mag altijd meer. Ik zou dan ook graag zien dat er meer bedrijven komen waarmee ik mag werken. Altijd hartstikke leuk als zoiets gebeurt. Nu heb ik wel regelmatig een bedrijf waarmee ik samenwerk, maar meer is altijd goed en beter. Dus wie weet? Misschien volgend jaar…

Christmas Wishlist 2017

Mac producten en dan voor al de lipsticks zijn geweldig! Ik zou daarvan graag een paar in mijn collectie willen hebben. Het is niet dat ik ze spaar, maar ik heb er ongeveer 4 liggen. Ik ben gek op die kleuren. Maar ik zou eens wat andere en gekke kleuren willen hebben. Altijd gaaf om daarmee te experimenteren. Wie doneert? HAHA.

Christmas Wishlist 2017

Ik zou heel graag willen samenwerken met bepaalde bloggers en YouTubers. Het is alleen altijd zo jammer dat zij nooit terug mailen. Ze hebben het zelf ook mega druk natuurlijk. Het is wel een grote wens natuurlijk!

Christmas Wishlist 2017

Wat is jou ultieme christmas wishlist?

4 Comments

 1. 31 december 2017 at 11:37 am

  Ik klikte op deze post vanwege de prachtige foto! Ben jij dat met je dochter in die prachtige gele jurken?

  • Kimberley
   Beantwoorden
   1 januari 2018 at 12:19 pm

   Ja dat ben ik zeker met mijn dochter. We hebben nog veel meer foto’s van ons samen, maar deze is heel mooi. We stonden op een berg in ibiza. En wat was het WARM!

 2. 1 januari 2018 at 12:52 pm

  Ik hoop dat je wensen dit jaar uitkomen. Meer views lijkt mij echt fijn.

 3. 1 januari 2018 at 1:22 pm

  Mooie christmaslist hoor! Met mooie wensen!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *