Common white girl TAG

800px-princesslineupFavoriete Starbucks drankje?
Dat is standaard een latte vanille!

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Als ik naar mijn werk moet sta ik tegenwoordig een uurtje van te voren op en doe ik alles: make-up, wassen, aankleden en mijn haar. Soms maak ik mijn brood een avond van te voren zodat ik het alleen nog maar hoef te pakken maar soms smeer ik het ook in de ochtend. Dat doe ik er dan ook bij in dat uurtje. Ik pak mijn spullen en ik ga weg.

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Als ik aan het werk ben en ik sta bijvoorbeeld in de lift, maak ik soms wel een selfie voor Snapchat waar je me trouwens ook mag toevoegen: Kimberleykirby is mijn naam. Veder eigenlijk niet onder werktijd. En in het weekend af en toe met Chelsey of alleen een selfie.

Hoeveel Instagram-followers en – foto’s heb je?
Op dit moment heb ik 51 foto’s en 897 followers. Wil je me volgen omdat je mij nog niet volgt? www.instagram.com/lifestylekimberley.nl

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
Haha tuurlijk. Bijna nooit LOL, maar OMG wel vaker op een dag.

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?
Soms wel. Als ik bijvoorbeeld de dag erop nog moet werken dan trek ik mijn broek die nog helemaal niet vies is gewoon weer aan. Mocht ie onder de vlekken zitten of vies zijn dan trek ik wat anders aan.

Ben je racistisch?
Nee ik ben niet racistisch.

Instagram, Twitter of Tumblr?
Instagram én Twitter. Als ik moest kiezen dan word het Instagram.

Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Voor mijn kind zorgen en werken.

Wie zijn je favoriete YouTubers?
Beautygloss en Dionne.

Hoe vaak doe je je nagels?
Als ik er zin in heb of ergens heen ga waarbij ik ze gewoon mooi wil lakken.

Ben je een shopaholic?
Niet meer. Vroeger wel heel erg!

Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?
Vaak genoeg. Ik denk nu zo’n 4 of 5 keer. Valt nog wel mee hé?

Heb je veel kleding?
Ja. En het stomme is. vaak draag je niet alle kleding die in je kast hangt!

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Het ligt eraan waar ik ben. Als ik bijvoorbeeld weg ben met mijn moeder of oma of vriend dan maak ik voor de ander die er niet bij is een foto en stuur hem op hahaha. Flauw hé?

Draag je elke dag make-up?
Ja ik draag elke dag make-up maar meestal in het weekend niet of weinig.

Hoe stijl je meestal je haar?
Gewoon recht of met de onderkant naar binnen.

Zie je er altijd representatief uit?
Als ik werk wel, maar als ik het weekend is of ik ga nergens heen loop ik het liefst in mijn chill kleding. Maar ik denk dat iedereen dat heeft. Ik probeer er altijd netjes of verzorgd uit te zien en om me heen hoor ik ook elke keer: je ziet er leuk/netjes/verzorgd uit!

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden om te lezen en ik zie je graag bij mijn volgende blog.

Ik ben te volgen op de volgende social media site’s:
Twitter, Instagram, Facebook, YouTube
Follow my blog with Bloglovin

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *