De 5 leukste instagram accounts

De 5 leukste instagram accounts. Instagram is echt een heel groot platform. Instagram heeft miljoenen mensen die aangesloten zitten bij deze app. Dagelijks posten mensen foto’s van hun favoriete dingen. Jij hebt vast ook wel een Instagram account of niet? Als je wil mag je die achter laten in de comments en gaan we elkaar volgen. Dat vind ik altijd erg gezellig om te doen. Vandaag vertel ik je wat mijn favoriete instagram accounts zijn. Kom!

Manon Tilstra. Manon Tilstra is een hele knappe vrouw en zij plaatst altijd super mooie foto’s. Het is altijd leuk om daar weer inspiratie uit te halen en daarom volg ik haar ook. Ik geniet gewoon altijd van haar mooie foto’s!

 

Claire RoseClaire volg ik sinds kort en maakt ook SUPER mooie foto’s. Ik ben altijd zo jaloers op dames die elke dag een outfit post maken of zo kunnen poseren. Daarom geniet ik ook zo van haar foto’s. Ook heeft ze een hele mooie bewerking en of filter over haar foto’s heen wat het zo oud maakt. Heel erg mooi! Ga zo door Claire! 

DE 5 LEUKSTE INSTAGRAM ACCOUNTS

Lisa & Esmee. Dit account is geen bekende Nederlander, maar een super mooi kind. Dit kindje, Esmee is altijd zó onwijs vrolijk en staat altijd super leuk op foto’s die haar mama maakt. Ik kan hier echt zo van genieten. Zeker omdat ik zelf ook een dochter heb van die leeftijd. Het is altijd leuk om naar zo’n poppetje te kijken. Esmee!

DE 5 LEUKSTE INSTAGRAM ACCOUNTS

Kimberly. Ook zij heeft een super mooi account en een prachtige feed! I love een mooie feed! Kimberly plaatst outfit foto’s en gewone foto’s en komt uit Zoetermeer. Oh ja en hey, zij heet ook Kimberly! Ga zo door meis.

DE 5 LEUKSTE INSTAGRAM ACCOUNTS

WorldofEfteling. Wauw. Ik hou van de Efteling zoals jullie weten en dus ook super erg van dit account. Dit meisje plaatst alles van de Efteling op een mooie manier. Erg leuk. Ook komt ze regelmatig live op Instagram. LEUK!

DE 5 LEUKSTE INSTAGRAM ACCOUNTS

Wat is jouw favoriete Instagram account?

2 Comments

 1. 20 augustus 2017 at 2:45 pm

  Jep, I love Manon! En haar zus Pauline!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   20 augustus 2017 at 7:43 pm

   Leuk dat je reageert. Klopt Pauline en Jorien zijn ook wel leuk. Maar ik volg alleen Manon.

   Liefs Kimberley

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *