De 7 meest irritantste vragen op YouTube!

Jullie kennen het wel. Van die irritante vragen op je YouTube kanaal. Van die vragen waarvan je denkt: waarom stel je deze vragen? Rot lekker op! Maar ook sommige dingen die gezegd worden, vind ik soms dikke onzin! Zulk soort vragen of dingen die worden gezegd ga ik vandaag met jullie bespreken. Lees lekker mee als je meer wilt weten.

1. Wil je op mijn kanaal abonneren?
Oké, ik snap dat je wilt dat IK mezelf abonneer op jou kanaal, maar wie zegt dat IK dat ook echt wil? Als ik dit wil ga ik wel naar je YouTube kanaal toe en dan abonneer ik mezelf. Niet zo smeken of ik dit wil doen. Juist als je dit vraagt, doe ik dit niet. En ten tweede: als ik je kanaal niet leuk vind of niet bij mezelf vind passen ga ik ook niet abonneren. Als jullie mijn kanaal niet leuk vinden, abonneer je ook niet!

2. Leuke video!
Leuke video? Volgens mij heb jij niet eens mijn video gezien! Mensen zeggen heel vaak dat ze je video leuk vinden, maar hebben volgens mij niet eens gekeken. En als je het zo leuk vind, beschrijft dan eens wat je er zo leuk aan vond! Dan kan ik daarop ook normaal terug reageren. Ja toch?

3. Je moet kopen wat de kijkers leuk vinden!
Ik heb deze vraag maar 1 keer gehad, maar toch gooi ik hem er effe in! Ik had een shoplog video online staan en ik kreeg de reactie van iemand dat mijn video’s interessanter zouden worden als ik koop wat de kijkers leuk vinden. Agum? Je koopt toch wat JIJ leuk vind en niet wat een ander leuk vind? Shoplog’s zijn er toch om te laten zien wat JIJ hebt gekocht en wat JIJ leuk vind? Of snap ik dit verkeerd? Oke, dit dus.

4. Komen er nog meer video’s?
Gast lees even in de beschrijving, daar staat mijn schema! Ik vlog elk weekend en soms extra door de weeks. Kijk op mijn kanaal! Het staat VOL video’s! Veel kijk plezier.

5. Ik woon daar ook/ik was daar ook
Oke leuk voor je! En nu? Wat wil je met deze reactie bereiken?

6. Je beoordelen op uiterlijk.
Het is niet dat ik dit zelf heb meegemaakt, of nja één keer dan, maar zie het veel op YouTube voorbij komen. Wat ben je lelijk, wat een voorhoofd heb jij, wat zijn je tanden wit, wat zijn ze recht, wat lelijk zus, wat lelijk zo. Meid, wat bereik je hiermee? Jezelf gelukkig prijzen met hoe jij eruit ziet? Laten we jou er maar niet bij halen en kijken wat er mis is met jou. Iedereen is uniek en hou je negatieve tijd voor je!

7. Smeken om reacties.
Ik heb zoveel werk in mijn video’s gestopt, zou je een reactie willen plaatsen? Of. Zou je iets willen achter laten op mijn YouTube kanaal of onder een video van mij? UH, nee! Ik bepaal zelf wel wanneer ik dat doe en of ik het doe. En ja iedereen die op YouTube zit heeft werk aan zijn of haar video’s, maar moet ik me dan verplicht voelen om er wat bij te schrijven? Nee toch? Ik ga toch ook niet smeken omdat ik 3 uur lang heb gezeten om te editen? Ga niet smeken op reacties! Please!

Dit waren de 6 irritantste vragen of opmerkingen op YouTube. Er zullen er vast nog meer zijn, maar dit is de selectie van mezelf. Wat vind jij heel erg irritant? Waar erger jij je aan?

Laat het me weten in een reactie en wie weet tot deel twee! Liefs Kimberley

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

2 Comments

 1. 30 december 2015 at 10:20 pm

  2 en 5 vind ik nogal overdreven.. vooral 5. Ik begrijp niet zo goed wat daar mis mee is? Maar oke. En 2 kan ik nog begrijpen als iemand dat altij alleen maar zegt. Maar ik zeg dat ook vaak bij mensen en meen dat wel echt. K kan gewoonweg niet teveel typen.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   31 december 2015 at 12:50 am

   Ieder zijn mening inderdaad. Sommige mensen zeggen ook vaak: ik zag je lopen. Dan zeg ik: waarom zeg je dan niet even hoi? Zo moeilijk is dat niet. En dan vaak verzinnen ze smoesjes. Dat is ook zo’n voorbeeldje. En net zoals nummer 2, als je dat alleen maar hoor is het ook niet leuk. Want ik heb dan het idee dat ze 1 minuut kijken en zeggen: o leuke video. En dan gaan ze weer. Ik zou wel willen weten wat je er leuk aan vond en of er nog dingen anders kunnen of zo. Maar goed.. Als je het echt meent en niet op elke video zegt, zou het indd anders overkomen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *