Dé Oplossing Tegen Slaapproblemen

Dé Oplossing Tegen Slaapproblemen

Dé oplossing tegen slaapproblemen. Iedereen wil toch een heerlijke nachtrust waarbij je uitgeslapen wakker wordt? Dat kan met Celestial Seasonings Sleepytime. Een thee die dankzij de samenstelling van kruiden een rustig gevoel geeft. Wie zich na een drukke dag met deze thee beloont valt zeker weten in een ontspannen slaap en hoeft zo geen schaapjes meer te tellen. Handig toch? Vandaag vertel ik je hier wat meer over. Lees je mee?

Dé Oplossing Tegen Slaapproblemen

Miljoenen mensen in ons land hebben helaas moeite om snel in slaap te komen, kampen met slaapapnea, hebben last van narcolepsie of gaan ’s nachts aan de wandel. Uit onderzoek blijkt dat 28% van de Nederlanders te maken heeft met dit soort slaapproblemen. Met alle gevolgen van dien, want goed slapen is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven. Het vermindert stress, houdt je hart gezond en is goed voor je geheugen. Top!

Dé Oplossing Tegen Slaapproblemen
Maar wat als je vaak maar moeilijk in slaap komt? Met de Sleepytime thee van Celestial Seasonings kun je dat voortaan tegengaan. Celestial Seasonings was de eerste met een nachtrustbevorende theelijn en al sinds 1969 is de Original Sleepytime de meest verkochte slaapthee. Een thee die door de blend van pepermunt, kalmerende kamille, citroengras en andere kruiden ontspant. Drink ’s avonds gerust vier koppen thee. Extra hulp nodig om te kalmeren? De toegevoegde valeriaan in de Sleepytime Extra maakt van deze thee het perfecte slaapmutsje.

There’s no time like Sleepytime!

Naast de Original Sleepytime en Sleepytime Extra heeft Celestial Seasonings ook de Sleepytime decaf Lemon Jasmin, Sleepytime Peach, Sleepytime Vanilla en Sleepytime decaf Blackberry Pomegranate in het assortiment. Voor ieder wat wils en allemaal met de leuke Sleepytime beer om in een diepe ‘winterslaap’ te komen. De magie van Sleepytime draagt bij aan een rustig gevoel. Slaap net zoals de Sleepytime beer die voor niets bang is.

De Sleepytime theeën zijn verkrijgbaar bij o.a. de Albert Heijn, Jumbo, Deen, Jan Linders, Boon en Holland & Barrett. Heb jij hem al thuis liggen of ben je van plan deze eens te gaan proberen? Laat het mij dan weten!

 

10 Comments

 1. Krystle/Batboy
  Beantwoorden
  27 november 2017 at 11:42 am

  Heb de thee weleens zien liggen in de schappen, maar ik drink het liever niet vlak voordat ik naar bed ga, want dan moet ik snachts naar de wc… anders had ik het wel gedaan. Kon vannacht ook moeilijk in slaap komen.

 2. 27 november 2017 at 12:05 pm

  Toevallig net gekocht om eens te proberen. Ik ben altijd heel sceptisch met dit soort dingen maar dacht laat ik het toch eens een kans geven.

 3. 27 november 2017 at 12:27 pm

  Ik raak moeilijk in slaap. Misschien moet ik deze thee eens proberen. Ben benieuwd of het helpt

 4. 27 november 2017 at 1:11 pm

  De theesoorten van Celestial zijn altijd al zo lekker. Ben benieuwd naar deze varianten!

 5. 27 november 2017 at 2:10 pm

  Ook ik zal dit eens gaan proberen. Ik ben wel benieuwd..Ook ik heb nachten erbij zitten waarvan ik niet lekker kan slapen

 6. 28 november 2017 at 9:42 pm

  Ik vind dit soort thee soorten echt heel chill! X

 7. 28 november 2017 at 10:11 pm

  Ik heb deze ook, alleen vergeet ik altijd om eerst dit te drinken voordat ik naar bed ga

 8. 1 december 2017 at 11:02 pm

  Heel benieuwd naar deze thee! Nu ik zwanger ben, val ik vaak veel moeilijker in slaap.

 9. 19 december 2017 at 7:49 pm

  Ik heb zelf enorm veel slaapproblemen. ‘s Avonds drink ik zeker een kopje kruiden thee om rustiger te worden. Deze “magische” thee wil ik zelf zeker uitproberen maar ik woon in België. Is dit nog altijd mogelijk om te kopen? Trouwens, ik heb zelf een post geschreven over mijn slaapproblemen : https://laylabloglife.weebly.com/blog-9825/ochtendmens-worden-beter-slapen . Als dit je interesseerd 🙂

 10. 20 december 2017 at 10:34 pm

  wat echt helpt is Seroquel, maar dat is wel heftig spul, echter niet verslavend. Ik gebruik het al jaren. Ik heb geleerd dat ik een ander slaapritme heb dan de “norm”. Ik slaap pas laat in. Ik heb dus geen slaapprobleem maar slaap alleen pas later in de nacht in.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *