De top 5 beste blog artikelen oktober 2015

top-5-beste-artikelen

Heeey! Zoals jullie zien heb ik vandaag weer de top 5 beste blog artikelen oktober 2015. Waarom ik dit elke maand weer doe, is omdat ik het leuk vind om jullie te laten zien wat mensen nou graag lezen. Voor mezelf is dit natuurlijk ook erg handig. En ik ben blij dat ik via Jetpack kan volgen wat nou het meest word gelezen. Vandaag laat ik jullie de top 5 zien van okotber 2015! Ik zal gewoon van 1 naar 5 gaan en dit zoals de vorige keer op volgorde doen. Laten we snel beginnen! Heel veel lees plezier!

1. Primark shoplog. In deze video laat ik mijn Primark aankopen zien. Deze is op YouTube binnen één week 4K bekeken. En dat is voor mijn kanaal echt heel erg goed. Ik was ook ontzettend blij (en nog steeds) dat deze video zo goed word bekeken. Een echte mijlpaal voor mijn kanaal en ik mag me ook ontzettend prijzen met al 220 abonnees. Echt dank je wel alle lieverds! Ik ben heel erg blij met jullie!

2. Ziekenhuiscontrole | Syndroom van sarcoïdose. In deze blog vertel ik hoe mijn controle ging in het ziekenhuis. Ik heb over deze longaandoening meerdere blogs geschreven en deze kan je allemaal terug lezen! Ik merk dat mensen toe zijn aan persoonlijke updates en soms twijfel ik ze om te delen met jullie, maar ik heb zoiets: waarom mag niemand het weten? Niet alles gaat perfect toch? Dus dat!

3. Wassen met groene zeep. Ach hoe kan het ook anders. Dit blijft denk ik heel mijn blog periode in mijn top 5 staan haha. Er word echt veel op gezocht. Waarschijnlijk zijn mensen toch opzoek naar iets wat met groene zeep te maken heeft, anders word het niet zo goed bekeken.

4. Outfit Of The Day – Autumn Is Coming. In dit artikel show ik mijn outfit. Het was erg lang geleden dat ik dit heb gedaan en vond het dus wel eens een keer tijd worden. Het is goed gelukt al zeg ik het zelf. Maar toch was het wel eventjes wennen hoor. Hebben jullie deze al gezien?

5. Syndroom van sarcoïdose | Deel 1. In deze blog vertel ik over hoe ik er eigenlijk achter kwam hoe ik sarcoïdose heb gekregen of hoe alles eigenlijk begon. Ik heb ongeveer 4 of 5 delen hierover geschreven. Als je het interessant vind moet je zeker even een kijkje nemen. Er zijn trouwens maar tussen de 5000-7000 mensen die dit in Nederland hebben en dat is dus een zeer kleine groep!

Dit was mijn top 5 van oktober 2015 alweer. Verrast? Nou ik eigenlijk wel. Het enige wat hetzelfde is gebleven is de blog met groene zeep. Ach, hij zal de volgende keer ook wel weer in de top 5 staan… haha! Bedankt voor het lezen. Heb jij nog tips over een artikel/blog wat je graag terug zou willen zien? Het maakt niet uit over wat: moederschap, beauty, reviews, TAG’S of noem maar op. Laat het me weten.

Liefs Kimberley – Lifestylekimberley.nl

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *