De top 5 beste blog artikelen september 2015

top-5-beste-artikelen

Hey cutie’s! Hoe gaat het? Zoals jullie aan de titel al zien heb ik weer de top 5 beste blog artikelen september 2015. Wederom zijn mijn artikelen weer heel goed gelezen en stijgen de bezoekersaantallen dagelijks. Dat is zo fijn om te zien. Het is fijn om te weten dat mijn artikelen voor jullie goed genoeg zijn om elke keer weer terug te komen op mijn blog. Vandaag een top 5 van de maand september. Zijn er veranderingen? Laten we maar snel beginnen! Liefs Kimberley en tot de volgende keer!

1. Olifant Buba toont allerlaatste kunstje:
Zoals jullie vast wel voorbij hebben zien komen, heb ik een artikel geschreven over Buba de olifant. Buba zou weg moeten bij de de circus familie Freiwald, maar dat kan natuurlijk niet zomaar na 35 jaar. Er is een petitie geweest en Buba mag niet meer optreden maar nog wel bij de familie blijven (voor nu). Wil je dit artikel terug lezen? —> HIER.

2. Mega shoplog Primark september 2015:
Dit is geen artikel, maar een video. Ik was in september naar de Primark geweest en ik heb nogal veel gekocht, dus was het makkelijk het een mega shoplog te noemen. Deze video is echt de snelst en meest bekeken video in mijn tijd dat ik video’s maak. Wauw, de vieuws schoten omhoog. Ik ben zo trots! Wil je deze video terug kijken? —> HIER.

3. Wassen met groene zeep:
Hoe kan het ook anders…. Wassen met groene zeep staat weer in mijn best bekeken artikelen. Ik hoef er niet veel over te zeggen. Lees het artikel hier. —> HIER.

4. Geen cola meer voor mij:
Ik ben gestopt met mijn cola verslaving dus moest ik hier een artikel over schrijven en jullie regelmatig op de hoogte houden. Wil je dit artikel terug lezen van mijn niet meer verslaving aan cola? Lees het lekker terug met een colaatje haha. —> HIER.

5. Mama en beauty TAG:
Dit artikel staat ook in mijn topt 5 en dat vind ik hartstikke gaaf! Het is toch iets om je af te vragen: gaan mensen TAG’S lezen? Bevalt het ze? Blijkbaar wel, anders staat ie niet in mijn top 5. Het heeft te maken met moeder en kind. Wil je deze terug lezen? Dat kan. —> HIER.

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *