De voordelen van Videoland

Iedereen weet inmiddels denk ik wel dat videoland bestaat. Wij huurde er in de winkel vroeger altijd video’s, dvd’s en spelletjes. Al waren die spelletjes natuurlijk voor mij, voor op de Playstation. Nu moet ik zeggen dat ik het misschien sinds een jaartje weet dat het online ook te vinden is, maar er nooit wat mee heb gedaan. Ik dacht altijd: ‘ik heb Netflix, dus waarom zou ikovergaan op videoland?’ Toch ben ik mijzelf meer gaan verdiepen in videoland. Ik ga jullie vandaag vertellen wat de voordelen en nadelen zijn van videoland. Want nadelen… ja die zijn er zeker. Ik ga het je vertellen! Lees lekker mee.

Review over de app VideolandDe laatste tijd zijn Diego en ik bezig met de serie Flikken Maastricht. Ooit heb ik de serie wel eens op tv voorbij zien komen, maar nooit gevolgd. Toen ik videoland had ben ik het eigenlijk direct gaan kijken samen met Diego. Dus als we samen zijn, kijken we het lekker samen en volgen het ook echt samen. Geen van beide kijkt het apart. Verder zijn er heel veel Nederlandse serie’s te vinden en heel veel Nederlandse films. Videoland is echt meer Nederlands gericht en dat vind ik er zelf wel leuk aan. Je moet ook echt van Nederlandse dingen houden anders zou ik gaan voor Netlix. Netflix is ook leuk, maar videoland vind ik persoonlijker veel leuker. Daar staan al die serie’s op zoals Flikken Maastricht, Voetbalvrouwen, Gooise vrouwen, Kees&Co, Divorce etc.

3009352219-214897bf

Videoland heeft wel een minder leuke functie en dat is dat geen ene serie vanzelf afspeelt. Elke keer als je serie dus is afgelopen moet je zelf de volgende doorklikken. Best vervelend. Bij Netlix is dit niet het geval. Daar gaat het lekker automatisch. En dat vind ik een luxe, maar toch nodig. Zo hoef je niet iedere keer weer je telefoon te pakken om je serie af te spelen of waar jij ook videoland of Netflix op kijkt.

Het Β voordeel is dat er series opstaan de nog geen eens op tv zijn. Eerst komen ze op videoland en dan pas op tv. Dat is dan wel weer leuk. Net zoals GTST, die kan je ook kijken via videoland. Ook Nieuwe Tijden is daarop gewoon door te kijken. Dat zijn de voordelen ervan. Diego is meer van het Netflix en dat is een persoonlijke keuze. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde. Al moet ik toegeven dat ik totaal niet verslaafd ben aan Netflix of Videoland. Heel veel mensen zijn er wel aan verslaafd. Maar ach, als je het leuk vind waarom zou je dan niet kijken? Ben jij verslaafd aan Netflix of Videoland? Laat het mij weten!

Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe? Dan kan je mijn agenda volgen op mijn blog.

3 Comments

 1. 11 oktober 2016 at 11:25 am

  Zelf kijk ik nooit video’s of series via Videoland eerlijk gezegd. Wel handig artikel

  • Kimberley
   Beantwoorden
   11 oktober 2016 at 12:07 pm

   Dank je wel voor je reactie. Iedereen zijn eigen ding natuurlijk. Eerst keek ik altijd via Netflix. Videoland trekt mij toch meer. Je kan het trouwens 2 weken lang voor 2 cent uitproberen.

   Groetjes Kimberley.

 2. 12 oktober 2016 at 9:01 pm

  Netflix heeft meer aanbod in 4K videoland tot nu toe pas twee series Zwarte Tulp en Weemoed

  ook op videoland lopen de series gewoon door bij mij Samsung UHD TV

  Heb hier dus abonnementalle op
  Netflix
  Videoland
  Film 1
  HBO
  NLZiet

  alleen voor Film 1 is er geen app voor de tv dus dit doe ik via de ipad via Chromcast naar TV

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *