Een definitief besluit genomen!

Haai lieve, vaste en nieuwe lezers! Oké, ik gooi het roer helemaal om en ben tot een goed en duidelijk besluit gekomen, al ga ik het zwaar krijgen. Maar omdat ik wat wil bereiken met wat ik doe heb ik het ervoor over. Ik ga jullie vertellen wat de uitkomst van het bloggen en vloggen nu definitief is geworden. Het is een pittig schema, maar je moet er wat voor doen! Lees je mee om te weten wat er allemaal gaat gebeuren op mijn website? ❤

Zoals jullie in m’n artikel van vorige week hebben gelezen, zouden er veranderingen plaats vinden. Ik had een stelling geplaatst.  Helaas werd daar maar twee keer op gereageerd. Erg jammer. Dit drijft mij gewoon naar beneden en dan heb ik er al geen zin meer in om dingen aan jullie te vragen omdat ik geen reactie krijg. Aan de andere kant denk ik: ‘ ik doe t voor mezelf en niet voor jouw’. Het is zeker leuk als je mijn artikelen leest en er iets kan uithalen, maar het is nog leuker met interactie. Maar oké. Ik heb besloten om het anders te gaan doen en er een volle week van te maken, vaste dagen en tijden. Dat is wel zo prettig voor jullie lezers en kijkers.

Het gaat als volgt:
Elke maandag komt er een weekend vlog online. Ik ga in mijn vrije dagen filmen zodat er toch een vlog komt. En wat is nou leuker om die op de maandag te bekijken? Dus als ik bijvoorbeeld de zondag dan niet vlog of de maandag niet en de rest wel, blijft het toch leuk om te kijken. Het kan ook gewoon zijn dat ik één dag in het weekend vlog. Alsnog staat er dus gewoon een vlog online. Goed idee toch? Deze vlog beschouw ik gewoon als ‘Kimberley VLOG’ en zou dus geen ‘weekendvlog’ gaan heten. Dinsdag, woensdag en donderdag komt er een artikel online. Ja je leest het goed. De woensdag is terug gekomen. Dat is wel zo fijn voor de vaste lezers toch?

De extra video’s kwamen eerst op de woensdag online, maar dit gaat naar vrijdag toe, omdat het best veel is als er een video en artikel op woensdag online komt. Iedere vrijdag komt er dus een extra video online. Deze video’s zullen dan ook lifestyle gerelateerd zijn. Dit kan dus zijn in style van een shoplog, kletsvideo, update etc.

Heel duidelijk toch? Ik hoop dat jullie er plezier van zullen hebben! Heel veel liefs Kimberley.
Het overzicht nog een keer zien, maar dan met de tijden? Check hieronder het upload schema

Maandag: VLOG 7:00 uur
Dinsdag: artikel 7:00 uur
Woensdag: artikel 7:00
Donderdag: artikel 7:00
Vrijdag: VIDEO 7:00 uur

Heel erg bedankt voor je komst op Lifestylekimberley.nl en ik zie je graag snel weer terug op mijn gezellig blog.
Volgen op sociale media kan ook. Kijk hieronder voor de buttons of klik op een van de onderstaande linkjes.

Www.youtube.com/lifestylekimberley
Www.twitter.com/lifestylekmbrly
Www.instagram.com/lifestyleKimberley

6 Comments

 1. 22 november 2016 at 7:57 am

  Pfoeh! Heb nu al respect voor je haha! Editen kost altijd zoveel meer tijd dan dat het lijkt… maar ik wens je onwijs veel succes ermee! Ik blijf je zeker volgen 🙂

  • Kimberley
   Beantwoorden
   22 november 2016 at 10:36 am

   Dank je, maar het leuke is. Ik vlog al ruim 2 jaar en ben het editen nu al zo gewend en weet wat te doen. Ik vind het niet veel werk meer. Maar het kan zijn dat ik t zo gewend ben. Eerst vlogde ik altijd en 1 dag later kwam het online. Dat is pas ERG. En ben daar snel mee gestopt. Nu alles wat je ziet is van 1 week geleden. Veel beter en relaxder met editen.

   Liefs Kimberley

 2. Ada Meijering
  Beantwoorden
  22 november 2016 at 9:22 am

  Veel succes Kimberley. Zet hem op.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   22 november 2016 at 10:36 am

   Dank je lieve Ada!

 3. 22 november 2016 at 12:56 pm

  Knap hoor, respect als je dit schema vasthoudt. Ik hoop t wel, want ook al kennen we elkaar niet, ik lees je verhalen altijd graag.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:35 pm

   Tot nu toe lukt het me… Alleen door drukte afgelopen vrijdag niks kunnen uploaden..

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *