Mijn ervaring met de Sony Xperia X3 Compact

Vandaag een review over mijn telefoon de Sony Xperia Z3 Compact. Ik ga jullie mijn ervaringen delen over deze telefoon. Ik heb deze telefoon bijna twee jaar en ik mag ongeveer ergens in december een nieuwe telefoon uitzoeken. Kijk lekker mee als je meer wilt weten over deze telefoon. Oh ja, de foto’s die je ziet heb ik niet zelf gemaakt. Deze foto’s komen gewoon van internet af.

Als eerste beginnen we met het besturingssysteem. Deze is gewoon van Android. Ik vindt Android op zich gewoon goed hoor. Alleen ik was in het begin zo aan Apple gewend. Toch was ik enorm snel gewend aan Android. Alle apps zijn makkelijk te downloaden. De apps die je nodig hebt, zijn allemaal gratis. De standaard apps dan. Als je bijvoorbeeld een speciale app wilt, zoals bijvoorbeeld Afterlight, dan betaal je gewoon (deze heb ik ook). Verder werkt het systeem erg fijn en kan je alles makkelijk verwijeren, mocht het nodig zijn. Ook kan je alles makkelijk indelen op je telefoon. Je kan mapjes maken. Ik vindt het top! Mocht je het interessant vinden, kan je hieronder nu een video kijken waarin ik mijn telefoon laat zien:

We gaan door met de buitenkant van de telefoon. Ik moet zeggen dat ik daar niet zo heel tevreden over ben. Ook moet ik erbij vertellen dat toen ik deze telefoon kocht, die meneer aan mij vertelde dat de Sony waterdicht was en ik ermee onder water zou kunnen. Ik heb dit ook gedaan in een zwembad. Ik heb hier zelfs beelden van in mijn vlog. Een tijdje daarna deed ik het weer en mijn telefoon kapte ermee. BALEN! Hij ging niet meer aan. Iemand vertelde mij dat er een update gaande was, maar ik wist zeker dat dit het niet was. Ik film ermee in het zwembad en hij doet het niet meer? Ik heb van alles geprobeerd. Ik heb hem even paar uur laten drogen en alles eruit gehaald. Toen deed ie het ineens weer. WAUW. Ik had geluk joh! Ik heb hem daarna NOOIT meer gebruikt onder water. Even later zat er een kras in mijn telefoon en ik heb de verzekering opgebeld. Mijn telefoon werd opgehaald en 2 dagen later kreeg ik er een nieuwe voor terug. Nu ga ik er zuiniger mee om dacht ik nog, maar niets was minder waar.

Mijn ervaring met de Sony Xperia X3 Compact

Later was mijn telefoon weer kapot. Weer krassen waardoor ik gewoon niets kon doen. De telefoon verzekering die ik had bij ACE was ineens afgesloten. Ik kon mijn telefoon niet meer laten verzekeren omdat ik één keer te laat betaalde (oh wat een probleem). Ik belde het bedrijf op om te vragen hoe en wat. Ik kreeg dus dat antwoord… Nou dan maar iemand zoeken die het zo voor me kan doen. Yes hij is weer gemaakt! En ja hoor, later weer kapot! Oke, ik neem geen Sony meer! Let op mensen, deze telefoon is super gevoelig! De iPhone is, in die twee jaar dat ik die had echt zo vaak gevallen en zelfs van de trap en NIET kapot. En ja iedereen laat zijn of haar telefoon wel eens vallen. Kan de beste gebeuren. Je doet het niet expres natuurlijk. Maar nee voor mij als volgende telefoon geen Sony meer.

Even kort over het hoesje. Ik heb dit hoesje. Dit is mijn tweede. Gewoon een simpel roze hoesje. Ik wil geen poes pas of iets. Er zit een magneet in het hoesje zodat je het klepje gewoon netjes dicht kan doen. Ook zitten er drie vakjes. Twee om je pasjes in te doen en de andere voor bijvoorbeeld briefgeld.

Mijn ervaring met de Sony Xperia X3 Compact

De Sony Xperia Z3 Compact is een hele fijn telefoon om te hebben. En zoals ik al vertelde zou ik hem niet weer nemen, vanwege gevoeligheid van deze telefoon. Verder zou ik hem zeker weten aanraden. Het is een fijne, simpele en goede telefoon. De batterij gaat ook echt lang mee! Dat kan je van de iPhone dan weer niet zeggen. Oh en hij is lekker dun, er zit een goede camera op en alles werkt goed. Mijn telefoon heeft ook nog nooit vast gezeten. Hierbij deelde ik een review/ervaring van de Sony Xperia Z3 Compact. Hopelijk hebben jullie er wat aan. Dank je wel voor het lezen en graag tot snel. Liefs! X

Wil jij mij blijven volgen op sociaal media? Hieronder kan je mij direct volgen!
Snapchat Kimberleykirby
Instagram
Facebook
Twitter

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *