Fashionista Tag | Mama Editie

Heei mensen! Vandaag een leuke TAG! Deze tag gaat over je eigen kleding, kledingstijl én die van je kind(eren). Ideaal dus om deze TAG over te nemen van moonoloog.nl. Als je benieuwd bent naar de vragen kijk dan gauw en laat een reactie achter als je dat leuk vind. Ik vindt het in ieder geval leuk! Heel veel kijk en lees plezier bij deze zelf verzonnen TAG van Monique en neem deze TAG gerust over. Liefs.

1. Hoe zou je je eigen kledingstijl omschrijven?
Vrouwelijk, sexy en casual. Ik vind het erg leuk om er leuk bij te lopen. Ik vindt dat ik er zelf ook wel wat aan mag doen hoor als moeder zijnde. Maar ik heb er ook dagen tussen zitten dat ik denk (vooral in het weekend): moet dit nu echt?! En dan kleed ik me wel aan, maar niet bewust. Ik trek gewoon wat uit de kast waar ik me dan lekker in voel. Opmaken doe ik er af en toe dan bij. Doordeweeks als ik naar mijn werk ga, zie ik er ‘werkend’ uit, maar toch leuk (vindt ik zelf). Ik maak me in de ochtend op, doe mijn haar en trek leuke kleding aan. Ik verzorg mezelf sowieso elke dag goed en ik ben blij dat ik er altijd reacties op krijg van mensen dat ik er leuk uit zie of bijvoorbeeld mooie make-up op heb! Dan voel je je goed!

2. Heeft je kind of hebben je kinderen een specifieke kledingstijl en zo ja, hoe zou je die omschrijven?
Chelsey is een prinsesje. Roze staat haar gewoon té leuk en heb veel roze. Ze lijkt dan echt zo’n poppetje. Maar ook veel andere kleuren zoals, geel, paars, blauw, oranje en wit. Ik trek haar eigenlijk alles aan wat Diego en ik leuk vinden. We kijken er echt na of het niet té tuttig is of juist te jongensachtig. Laten we zeggen dat we op het gemiddelde zitten qua kleding. Ik hou zelf van felle kleuren. Helemaal geweldig zeg! Chelsey staat tot nu toe alles! Ik trek ook vaak spijkerbroekjes aan met een stoer shirt, een elastiekje in het haar en dan is ze nog een stoer meisje-meisje. Haar styl omschrijf ik als netjes, stoer en casual.

3. Wat is je lievelingskledingstuk?
Ik draag vaak een broek van de H&M die zit echt super lekker. Het is een stretch broek, dus zit erg fijn. Ook heb ik een favoriet t-shirtje en dat is een fel roze die ik een tijdje terug bij de Primark kocht! (zie foto)

lifestylekimberley.nl

4. Waar shop je het liefst kleding voor jezelf? En waar voor je kind(eren)?
Voor mezelf shop ik het liefst bij de H&M of New Yorker. Dit zijn mijn favoriete winkels sinds een jaar of twee. Ik kijk eigenlijk nooit bij de Zara zoals vele wel doen. Persoonlijk vindt ik dat echt heel duur, tenzij er natuurlijk uitverkoop is. Maar dan ben ik er nog niet te vinden. Voor Chelsey kijk ik vaak bij de Zeeman, H&M en soms C&A.

5. Wat trek je aan als je een avondje uit gaat?
Het ligt er bij mij aan wat er onder een avondje uit bedoelt word. Ga je uit in een discotheek? Uiteten? Een dans avondje met vriendinnen? Ergens wat drinken? Alles is een avondje uit tegenwoordig. Als ik uiteten ga, trek ik het liefst iets netjes aan zoals een jurk, rok en blouse. Ik kan ook wel eens een spijkerbroek aan trekken maar dan is de bovenkant netjes. En het moet allemaal wel op elkaar afgestemd zijn vindt ik hoor. Wat nette hakjes maken het daarmee ook vaak af. Als ik naar een discotheek ga( wat tegenwoordig niet meer gebeurt) dan trek ik iets aan wat heel erg luchtig zit en waar ik me goed in kan bewegen. Avondje met vriendinnen of wat drinken? Gewoon iets leuks zoals casual.

6. Wat doe je met kleding die je (kind) niet meer draagt?
Ik bewaar alles. Mocht er nog een tweede kindje komen én het word weer een meisje, heb ik nog echt heel erg veel kleding van Chelsey. Het leukste en het dierbaarste bewaar ik. De rest geef ik gratis weg of geef ik aan kennissen die een meisje verwachten/krijgen. Komt er geen tweede kindje of krijgen we een jongetje, dan zal ik het weg geven aan de mensen die het echt nodig hebben en weinig geld hebben! Mijn eigen kleding ruim ik eens in de zoveel tijd ook op, sommige verkoop ik en vaak gaat het ook gratis weg!

7. Koop of krijg je weleens tweedehands kleding?
Ik kreeg heel veel tweedehands kleding van mensen die ik mocht hebben omdat hun kindje het niet meer paste. Van een vriendin die in de zelfde tijd zwanger was kreeg ik ook een vuilniszak vol toen. En ik zocht gewoon op internet kleertjes die mensen gratis weg gaven. Het was wel een kwestie van: vindt ik het leuk of niet? Nee? Dan doe ik het weg en geef ik het door aan een ander. Om me heen waren altijd wel wat mensen die iets aan me gaven. En dat vond ik hartstikke lief. Grotendeels koop je toch alles zelf, je kan zelf uitzoeken wat je wilt en echt naar jou smaak. Tot nu toe heb ik overal nog steeds plezier van!

8. Koopje scoren in de sale of krom liggen om een dure jas die je echt móet hebben?
SALE! 100%. Ik wacht liever dan dat ik teveel betaal en twee weken later is het in de SALE, wat ik soms dus mee maakte. Ik let tegenwoordig beter op. Ik heb geen dure kledingsmaak, heel makkelijk dus.

9. Hoe kleed je je het liefst als je de deur niet uit hoeft?
Haha dan zit ik in mijn pyjama de hele dag! Als ik tenminste zeker weet dat ik niet weg hoef! Stel ik moet naar de winkel omdat ik iets moet halen of ben iets vergeten van de dag ervoor. Dan trek ik even snel wat makkelijks aan zoals een joggingsbroek en hups ik kan weg!

10. Bepaalt je kind wat hij/zij aan wil en in hoeverre laat je hem/haar hier vrij in?
Chelsey is bijna 1,5 jaar, dus zijn kan nog niet zelf kiezen wat zij leuk vind. Vaak sta ik wel samen met haar voor de kast (zoals papa ook doet) en laten we haar zelf haar kleding pakken en dat doen we dan aan. Dat is erg leuk om te zien, want soms pakt ze nog goede dingen ook. Zo leer je haar wel kiezen in kleding. Ik vindt dat een goed iets. Maar het moet natuurlijk niet zo worden dat zij later alles altijd maar moet bepalen. Papa en mama bepalen dat altijd nog, maar ze mag dan heus wel eens wat zelf kiezen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *