Filter-Drip coffeemaker Chemex

Filter-Drip coffeemaker Chemex Classic. In samenwerking met Kitchen And More mag ik jullie vandaag kennis laten maken met de Filter-Drip coffeemaker Chemex Classic. Ik drink zelf geen koffie meer, maar mensen om mij heen zijn echt dol op koffie. Het was wel even oefenen en ik heb helaas niet het juiste filter voor dit product gebruikt, terwijl deze er wel bij zitten. Hebben jullie mijn unboxing video al gezien van gister? Lees je mee?

Zoals ik al aangaf ben ik niet echt gek op koffie. Ik vind het stiekem wel lekker, maar mijn maagje vind het niet zo leuk. Soms drink ik wel een ijs koffie, maar daar hou ik het dan ook bij. Ik kreeg een tijdje terug een mailtje van Kitchen and more en zij vroegen of ik dit wilde ontvangen. Helemaal leuk, maar ik drink geen koffie! Geeft niets dacht ik, want vele mensen om mij heen drinken wel koffie. Het gebruik van deze Chemex Classic is al helemaal geweldig. Het is toch even wat andere koek dan een Senseo apparaat. Dit is ook veel lekkerder toch?

Filter-Drip coffeemaker Chemex Classic

De Filter-Drip coffeemaker Chemex Classic is van glas en je kunt er drie kopjes koffie uit halen. Er zit om het glas een stevig handvat zodat je de coffeemaker goed en stevig kan vastpakken en je je handen niet verbrand. Ook zit er een leuk speels touwtje omheen. Mocht je een echte koffie liefhebben zijn, is dit zeker wat voor jou.

 

Informatie over de coffeemaker: merk: Chemex Classic, afmetingen: doorsnede van 8 cm x 21 cm hoogte, kleur: transparant, inhoud: circa 3 kopjes koffie, materiaal: glas. Bijzonderheden: Een heerlijk kopje koffie kun je met deze koffiemaker maken. Doordat de koffie door het filter trekt krijg je de heerlijke smaak van echte koffie. Door de mooie vorm van het product staat deze koffiemaker ook leuk in je keuken. Ben jij een koffie liefhebber?! ♥

Dit artikel is in samenwerking met Kaarsengeur.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *