Fizz nagellak droger testen – Ditverzinjeniet.nl

Vandaag heb ik een leuke video voor jullie op mijn YouTube kanaal staan. Ik test vandaag de nagellak droger voor jullie uit. Ben je benieuwd naar de video? Dan kan je helemaal naar onder scrollen om de video te bekijken. Wil je eerst wat meer info? Dan moet je zeker even blijven lezen voor alle informatie. Aan het einde kan je dan de video bekijken. Ik wens jullie heel erg veel kijk en lees plezier toe!

Ik mocht via ditverzinjeniet.nl weer een gadget uitzoeken. Ik koos voor de Fizz nagellak droger in de panda versie. Je hebt ook andere soorten, maar ik vond deze toch wel het schattigst. In de video ben ik er vergeten bij te vertellen dat deze Fizz nagellak droger werkt op twee keer een AAA batterij. Dat zijn van die hele dunne batterijen. In heb gezien dat er in de panda een mini ventilator zit en dat droogt dus je nagels. In het begin dacht ik: ‘gaat dit wel echt werken?’, maar al gauw merkte ik dat dit prima werkt. Je hebt er wel een klein beetje geduld voor nodig. Dat heb je sowieso wel bij nagels lakken denk ik toch?

Fizz nagellak droger testen - Ditverzinjeniet.nl

Ik zelf vindt nagels lakken nou niet echt een hobby voor mezelf. Het liefst doe ik het gewoon niet of ik moet er echt heel veel zin in hebben. In deze video ging ik er ook wel echt voor, want ik had er zin in! Hebben jullie altijd in om je nagels te lakken? En hoe vaak in de week doen jullie dit dan? Welke kleuren zijn jou favoriet? Hieronder in de video kan je zien hoe ik te werk ga met de Fizz nagellak droger. Heel veel kijk plezier en als jij nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik dat zeker doen!

Vergeet mij niet te volgen op: YouTube, Twitter en Facebook.

2 Comments

  1. 22 juni 2016 at 10:52 am

    Wat een schattige panda haha!
    Leuke video, lijkt me wel een toffe gadget!

  2. 22 juni 2016 at 4:47 pm

    Ziet er echt super schattig uit die panda! -x-

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *