Gestopt met rolschaatsen!

Gestopt met rolschaatsen… Ik ben helaas gestopt met rolschaatsen de reden daarvan wil ik jullie vandaag graag gaan uitleggen. Ik vind het erg jammer, maar het is een keuze die ik voor mezelf heb gemaakt. Toch wil ik jullie laten weten waarom ik ben gestopt, hoe de lessen waren en wat ik heb bereikt Als je het leuk vind kan je op ‘read more‘ klikken om verder te lezen. Ik wens je heel veel plezier bij het lezen van dit artikel! Laten we starten.

Ik ben begonnen met rolschaatsen op drie oktober 2016. Het was voor mij een hele uitdaging en ook heel erg leuk omdat het een nieuwe sport voor mij zou zijn. Ik heb kunstschaatsen altijd een hele leuke sport gevonden, maar omdat ik ooit op mijn hoofd gevallen ben, zoals in een ander artikel ook al heb geschreven, durfde ik niet te kunstschaatsen. Toen ik de sport rolschaatsen een keer op Facebook voorbij zag komen, leek het mij super leuk om te kunst rolschaatsen. Je leert de dingen die je ook leert bij het schaatsen, maar dan op de grond.

GESTOPT MET ROLSCHAATSEN!

Er werd mij van alles geleerd, van dans tot kunstjes. Ik vond het leuker om dingen uit te voeren, zoals iets leren qua kunstjes. Dit gaf ik ook aan. Ik was echt lekker bezig en ik vond zelf dat ik het echt goed kon. Helaas bleek laatst (23-01-17) uit een gesprek die ik met mijn trainster had, dat het niet mogelijk zou zijn voor de groep waar IK in zat, om verder te komen. Ik zat in een recreanten groep. Dit houdt in dat er dus verder niks gebeurt dan alleen eens in de week een uurtje voor de lol rolschaatsen. Ik heb echt veel betere dingen te doen dan dit.

Ik moest keuzes gaan maken. Ik ben bezig met cursussen voor mijn toekomstige zaak, ik blog en vlog. Ik heb hier een doel mee en ik verdien er mee + ik bereik er iets mee. Met rolschaatsen kan ik niets bereiken. Als ik dit dus eerder wist, was ik eerder gestopt met rolschaatsen. Ik heb wel een hele leuke tijd gehad, maar helaas zit er voor mij dus niets anders op dan stoppen. Mijn laatste les was 23 januari 2017. Wat doe jij eigenlijk voor sport?

Samenwerken met Lifestyle Kimberley? Mailen kan naar info@lifestylekimberley.nl. KVK nummer: 67365930.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *