Gooische Vrouwen 2 | Film review

www.lifestylekimberley.nl

Gooische vrouwen 1 kent denk ik iedereen wel toch? Vond iedereen deze film leuk? Ik tenminste wel. Ik kan hem nog steeds bekijken hoor. Ik vond hem geweldig! Deze film heb ik overigens niet in de bioscoop gezien, maar ook op een download versie, als ik het me goed herinner. Nu deel twee uit is wil ik jullie graag mijn mening geven over deze nieuwe Gooische film. Mijn mening is wel totaal anders dan deel 1.

Ik heb laatst Gooische vrouwen deel 2 gezien samen met Diego. Ik wilde hem al in de bioscoop zien, maar Diego kon hem opeens downloaden (oehh foei!). Dus heeft hij dat gedaan en een uurtje later konden wij deze film kijken. Ik had er echt zoveel zin in en was zo benieuwd hoe de film zou zijn/gaan.

filmrecensie-gooische-vrouwen-2---will-koopman

Voor de mensen die deel 1 hebben gezien, wat veel mensen hebben gezien neem ik aan weten allemaal hoe Martin in elkaar zat. En hoe de andere mannen en vrouwen waren ook. In deel twee gaat Martin gewoon verder met vreemdgaan. Maar om bij het begin te beginnen. In het begin van de film zie je ze ‘ oud ‘. Dat is best grappig om te zien. Zoals je in de voorstukken ook kan zien reizen ze af naar een wintersport gebied waar ze dingen gaan ondernemen. Het is weer een avontuurlijke film en een echte familiefilm, maar natuurlijk meer voor ons vrouwen. De meiden zijn iets veranderd zo onder meer Claire. Zij is door haar reis helemaal van t padje af om het zo maar te zeggen. Maar dat komt allemaal goed.

Wat vond ik ervan? Als ik heel eerlijk ben en dat zei ik ook meteen tegen Diego toen de film was afgelopen, vond ik de film erg tegenvallen. Hij vond dat ook. Het bleef voor mijn doen een beetje hangen in deel 1. Martin gaat weer vreemd, Cheryl komt hier achter en dumpt hem eindelijk, maar ook niet meteen. In deel 1 gaf ze hem nog kansen. De avonturen zijn op zich grappig en wat zij meemaken ook. Er zit ook veel humor in, maar ik vindt dat het een beetje saai blijft hangen en er niet veel verandering in is gekomen, maar dat is mijn mening. Wat wel leuk is, is dat je ze op den duur ziet dat ze oud zijn en helemaal verrimpeld en dat iemand in een verzorgingshuis zit, maar niet zomaar 1. Ze leven echt ver in de tijd leven en zeggen dat sommige dingen echt 2018 zijn haha. Wat je in de film gaat zien qua toekomst, sta je vertelt. Als dat er nog echt gaat komen ook… Dan zou dat wel heel apart zijn haha.

60082373_61966_Still_1_s-highHebben jullie de film al gezien? Laat het weten in een reactie hieronder en ik hoop jullie terug te zien bij de volgende ‘ film review ‘ van de week! Bedankt voor je komst. Vergeet me niet te volgen. Liefs X.

Ik ben te volgen op de volgende social media site’s:
Twitter, Instagram, Facebook, YouTube
Follow my blog with Bloglovin

4 Comments

 1. 13 mei 2015 at 9:49 pm

  Leuke recensie! Ik vind het tweede deel ook veel minder dan het eerste deel. Al was het inderdaad wel leuk om de vrouwen oud te zien.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   13 mei 2015 at 11:22 pm

   Dank je wel Amanda! Ben ik toch niet de enige? Hihi. Deel 1 kan ik zo nog een keer kijken, maar twee weet ik zo net niet. We denken het zelfde! Leuk.

   Liefs Kimberley

 2. 14 mei 2015 at 10:02 am

  Leuke recensie zeg!
  Ik ben zelf ook meer fan van het eerste deel dan van het tweede!
  Liefs Iep

 3. 15 mei 2015 at 9:57 pm

  Ik ben echt verslaafd aan Gooische Vrouwen, het blijft gewoon zó leuk! Ik geef je gelijk dat deel1 leuker was, maar ook van deel 2 heb ik genoten!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *