Hema bye bye eye make-up remover lotion

Hi lieve volgers! Vandaag heb ik voor jullie een review artikel. Ik denk dat jullie dat ook wel een beetje gemist hebben of niet? Ik heb al lang geen review’s meer geschreven. Vandaag dus wel en dit keer review ik de Hema bye bye eye make-up remover lotion. Ik denk dat vele deze wel kennen, zo niet, kijk en lees dan gezellig mee. Oh ja, neem er lekker een kopje thee bij. Dat leest veel gezelliger toch?

Hema bye bye eye make-up remover lotion

Vandaag ga ik het rechter product voor jullie reviewen. Die ene met twee lagen in het flesje. Ik zelf vindt dit er echt super mooi en fascinerend uit zien. Ik weet niet wat het is, maar ik vindt het gewoon erg mooi om te zien. Water en olie op elkaar. Heerlijk! Als je even schud met het flesje komen water en olie bij elkaar. Dit brengt het tot een fijn, glad en zachte lotion. Deze lotion is voor alle huidtypes mogelijk.

Hema bye bye eye make-up remover lotion

Deze lotion is ongeparfumeerd. Deze lotion verwijderd op milde wijze alle soorten oog make-up. Goed schudden voor gebruik. Deze lotion is dermatologisch getest. Mocht je waterproof oog make-up gebruiken, gebruik na het reinigen dan een reinigingslotion voor beter en optimaal resultaat.

Hema bye bye eye make-up remover lotion

Deze lotion kan je in verschillende soorten halen. Je hebt bijvoorbeeld ook de lotion die echt bedoelt is voor waterproof make-up. Ook heb je hierin verschillende reinigingsmelk lotion flesjes etc.

Hema bye bye eye make-up remover lotionOp deze foto heb ik mijn rechter oog al schoongemaakt. Mooi hé?

Hema bye bye eye make-up remover lotionMijn linker oog is bijna klaar. Het geeft echt een top resultaat! Zolang je een draaiden beweging maakt met het watje wat je gebruikt, zorg je voor optimaal resultaat. Je huid is lekker vettig, maar niet té erg!

Hema bye bye eye make-up remover lotion

Dit is het resultaat wat ik van mijn ogen afhaal. Erg komt erg veel troep mee. Ik vindt het zelf erg fijn spul om mijn oog make-up eraf te halen. Ik had eerst altijd andere waardoor mijn ogen echt super rood werden of er iets in mijn ogen kwam. Ik moet zeggen, deze lotion is alweer bijna op. Tijd voor nieuwe!

Ik hoop dat jullie mijn review leuk vonden en ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad.

Wil jij mij blijven volgen op sociaal media? Hieronder kan je mij direct volgen!
Snapchat Kimberleykirby
Instagram
Facebook
Twitter

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *