Hema Familieplanner

Hema Familieplanner

Hema Familieplanner. Afgelopen week ging ik opzoek naar een nieuwe agenda. Ik wilde een agenda met goed overzicht op de dagen en weken. De Hema agenda’s vind ik persoonlijk heel prettig en de laatste drie jaar heb ik ze daar ook gekocht. Deze keer ben ik ook geslaagd voor een agenda, maar wel een ietwat andere als normaal. Vandaag laat ik je zien voor welke agenda of eigenlijk familieplanner ik heb gekozen. Lees mee voor meer info.

Hema FamilieplannerZoals ik al zei vind ik de Hema agenda’s erg fijn. Ik koop altijd agenda’s met een harde kaft. Dat werkt voor mij prettiger. Ook een grote agenda is prettig. Ik heb deze fantastische familieplanner gekocht. Ik ben er blij mee.

Zoals je ziet heeft de agenda een leuk zwart wit kleurtje met stippen. Best druk, je moet ervan houden. Ik vind het leuk en eens een keer wat anders dan een effe zwarte of grijze agenda. Ook kocht ik een leuk notitieboekje.

De agenda heeft eigenlijk allemaal dezelfde pagina’s. Zoals je ziet zijn het grote vakken. Makkelijk om wat in te schrijven. De agenda lijkt een beetje op de Mascha Planner, maar toch anders. In de agenda zie je ook dat je namen kan invullen, Het heet niet voor niets familie planner. Bij de namen vul je bijvoorbeeld je partner in. Zo kun je makkelijk zien wat zijn planning die week is. Zo hoef je samen nooit meer meerdere agenda’s te hebben.

Ik zelf ben van plan deze agenda te gebruiken voor Chelsey en mij. Zo kan ik alles van haar goed bijhouden, bij wie ze bijvoorbeeld slaapt, eet of speelt. Normaal zetten ik dat in mijn eigen agenda, maar nu kan het samen.

Hema Familieplanner

Er zitten ook gezellige kaarten in de agenda. Deze zou je kunnen gebruiken als tabblad voor in je agenda, maar ook om bijvoorbeeld iets op te schrijven of om op te sturen. Je kan ook figuurtjes knippen en deze weer in je agenda verwerken. Weer er zelf creatief mee. Er is genoeg mee te doen. Ook zitten er stickers bij. Deze zijn ook leuk om te verwerken in de agenda. Zelf weet ik nog niet echt hoe ik dit in de agenda ga verwerken. Ik zie wel.

Hema Familieplanner

Het notitieboekje is gewoon aan standaard boekje met een leuke kaft. Wat er wel speciaal aan is, zijn de mooie eenhoorn kleurtjes. Deze zijn te zien vanaf de zijkant. Heel erg leuk detail van dit notitieboekje. Ik vond dit boekje wel erg leuk bij mijn agenda passen. Vandaar dat ik hem gekocht. Ik doe zelf erg veel met een notitieboekje. De vorige, die ook van de Hema komt, heb ik helemaal volgeschreven. Dat is eigenlijk nooit voorgekomen. Bij deze hoop ik er net zoveel plezier van te beleven als mijn vorige. Vinden jullie hem mooi?

Hema Familieplanner

Ook heb ik er twaalf fijnschrijvers bijgekocht. Dit leek mij wel leuk om erbij te doen. Zo kan ik in kleuren opschrijven (denk ik) wat ik ga doen. Groen zal dan bijvoorbeeld VRIJ zijn etc. Even kijken hoe ik dat ga doen.

Hema Familieplanner

Wat voor een agenda heb jij en hoe gebruik jij je agenda?

11 Comments

 1. 16 december 2017 at 8:47 am

  Ik gebruik geen agenda meer. Ik heb er wel eentje. Een Moleskine met Alice in Wonderland die ik zo leuk vond dat ik hem echt niet kon laten liggen maar ik heb hem amper gebruikt dit jaar. Die van de Hema is ook erg leuk.

 2. 16 december 2017 at 9:01 am

  Wij hebben geen familie-planner, maar lijkt misschien een goed idee om aan te schaffen. Ik gebruik zelf een gewone agenda, die ik kan combineren met school. Altijd handig 🙂

 3. 16 december 2017 at 9:22 am

  Ik heb een XL Moleskine agenda. Links is agenda en rechts is notities. Helemaal geweldig.

 4. 16 december 2017 at 9:25 am

  De Hema planner vind ik er heel goed uitzien. Met fijn veel ruimte voor afspraken en dergelijke.

 5. 16 december 2017 at 1:50 pm

  Ik heb ook altijd een agenda van de Hema, gewoon een simpele maar het probleem is dat ik er elk jaar enthousiast mee begin om dan vervolgens zo rond de zomer af te haken.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   16 december 2017 at 4:59 pm

   Haha die periode heb ik ook gehad, maar daar ben ik nu overheen! Vooral als je het leuk maakt voor jezelf blijf je er toch inschrijven.

 6. 16 december 2017 at 2:08 pm

  Super handig! Ik gebruik voornamelijk mijn telefoonagenda. Maar dit is wel makkelijk dat iedereen erin kan kijken.

 7. 16 december 2017 at 10:52 pm

  Ik vind het wel een handige agenda. Dan kan ik de afspraken van mezelf, mn vriend en de kleine madam kwijt. En misschien voor de blog ook wel wat ik wanneer wil bloggen… Ik ga er eens over nadenken. Goede tip!

 8. 17 december 2017 at 11:49 am

  Ik vind dit soort planners zijn fijn! Ze zien er ook nog eens leuk uit 🙂

 9. 17 december 2017 at 8:15 pm

  Ooh leuk! Ik moet er nog eentje gaan kopen. En dit is een leuke tip!

 10. 17 december 2017 at 9:08 pm

  Zo’n agenda lijkt me heel handig als je met meerdere personen bent.. Ik ben niet echt goed in het gebruiken van een agenda, maar zou het eigenlijk wel moeten doen. Ik gebruik nu alleen een agenda voor mijn werk.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *