Hoe was het in Disney land Parijs?

Hoe was het in Disney land Parijs? Daar gaan we het vandaag over hebben, want het is alweer bijna drie weken geleden dat ik daar was. Wat was het magisch, mooi, geweldig en gezellig met z’n alle. Wat hebben we er precies gedaan? Hoe ging de reis met de auto en waar zijn we allemaal in geweest? Ik ga het je vandaag allemaal vertellen. Ik wens je heel erg veel lees plezier met het lezen van dit artikeltje. Liefs Kimberley ❤

Zestien februari: ik was deze dag lekker aan het werk, maar wel zat ik er tegenop om die zelfde dag nog naar Parijs te moeten rijden. Ik heb net zes uur werktijd erop zitten en dan nog eventjes vijf uurtjes rijden, pff. Toch moest het, anders zouden wij er niet komen. Ik was niet nerveus voor de reis, maar vond het enorm spannend.

Ik heb nog maar net twee maanden mijn rijbewijs. Als allereerst ging ik Cherel ophalen met haar gezin. Vanaf daar reden we door naar Parijs. Ik ben in totaal twee keer gestopt en dat vind ik heel knap van mezelf. Ik had verwacht moe te zijn, maar dat viel erg mee. Ik reed wel een paar keer verkeerd, maar het is ook zo onwijs lastig aangegeven daar. Ik rij natuurlijk net twee maanden, dus perfect rijden en in één keer goed had ik niet verwacht.

Hoe was het in Disney land Parijs?

Eenmaal om 2 uur in de nacht aangekomen moesten we natuurlijk nog inchecken, kregen we veel informatie en gingen we snel slapen. We sliepen gewoon in twee aparte kamers. Logisch. Vrijdag 17 februari gingen we lekker ontbijten en het park in. Wat was ik moe en ik had totaal geen zin, maar het moest. Eenmaal wakker en bezig kwam ik lekker op gang, maar een ochtendpersoon ben ik écht niet! Toen we het park in gingen moesten we gecontroleerd worden door beveiliging. Iedereen moest dat, niet alleen wij. Eenmaal erdoor konden we het park lekker in. Eerst kwamen we veel winkels tegen en daarna liep je zo de entree in. Zie foto hierboven. Mooi hé?

Ben jij wel eens in Disney land Parijs geweest? En wat vond je ervan?

We keken onze ogen uit. Ik was immers voor het laatst in Disney toen ik vier jaar oud was en ik weet er bijna niks meer van, dus het was echt even zoeken hoe en wat. We zijn het meest bij de peuter attracties geweest omdat wij als volwassenen moeilijk in attracties konden gaan. Of iemand moest op de kinderen passen, wat ook gebeurden hoor. De kinderen waren erg enthousiast over ‘It’s a small world‘. Dat is een beetje het zelfde als het Carnaval Festival in de Efteling, maar dan in een bootje. Erg leuk vonden ze dit! We hebben heel veel gelopen, gelachen en gezellig gegeten. Kortom, het was een SUPER leuke, gezellige ervaring en ik zou het zo weer doen!

Hoe was het in Disney land Parijs?

We aten trouwens in het hotel zelf. Daar was elke avond een buffet. Lekker vers eten en prima te doen. De cola die je daar geserveerd kreeg was echt mega groot! Daar kon je natuurlijk de hele avond mee doen. Ik heb er in ieder geval de hele maaltijd mee kunnen doen haha. Ook mochten de kinderen nog op de foto met Minnie Mouse. Je moest alleen wel voor in de rij staan en we hebben ongeveer 1,5 uur in de rij moeten staan als het niet langer is geweest. Maar Chelsey vindt Minnie Mouse helemaal geweldig, dus daar doe je het ook voor he!

HOE WAS HET IN DISNEY LAND PARIJS?

De laatste dag mochten de kinderen wat leuks uitzoeken en ze zijn geslaagd! We hebben het allemaal super leuk gehad en erg gezellig om zo met ze alle weg te zijn. Zoals ik al zei: ik zou het zo weer doen. Dank je wel allemaal! Mocht je nog wat willen weten of vragen over Disney en hoe wij het hadden, mag je me altijd mailen of hieronder een reactie plaatsen. Ik hoop je weer snel te zien bij een nieuw blog artikel op Lifestyle Kimberley.

2 Comments

  1. 9 maart 2017 at 2:41 pm

    Disney is zoooo leuk!

  2. Karin
    Beantwoorden
    2 mei 2017 at 9:10 am

    Geeft een lekker gevoel als je zelfstandig ergens naar toe kan rijden. Ik ben vorig jaar ook met de auto na Parijs geweest dat is zo heerlijk. Ik had mijn rijbewijs paar jaar geleden ook in een keer gehaald!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *