Hotel Eurocap Brussels

Ben jij wel eens in een buitenlands hotel geweest? En dan naar het goedkoopste van het goedkoopste? Nou wij wel. Hotel Eurocap Brussels. Normaal hebben wij wel wat luxe als we gaan slapen in een hotel, maar dit keer moesten we er echt alleen maar slapen en hadden we verder niets nodig. We waren er geen weekend. Wat krijg je als je gaat slapen in een té goedkoop hotel? Vandaag vertel ik het je in een nieuw artikeltje. Lees gauw mee.

HOTEL EUROCAP BRUSSELS

We kwamen zondag aan in een hotel in Brussels. Wat een skeer hotel. Dat was onze eerste indruk. Maar weetje, je hoeft er alleen in te slapen en in de ochtend ben je weer weg. Dat was tenminste ons doel! Waarom kozen we voor zo’n goedkoop hotel? Wij gingen de volgende dag naar een Waterpretpark toe en wilde geen lange rit gaan rijden. We besloten zondag avond alvast te rijden naar Brussels om daar in een hotel te overnachten. We zijn om 23:40 uur aangekomen in Brussels. Het eerste wat we zagen is het plaatje hierboven van het hotel zelf. Toen we naar binnen liepen zagen we dit (het tweede plaatje). Het was al laat dus het was erg rustig in het hotel. Als eerste dacht ik meteen: wat een armoedige entree! Maar wat wil je voor €60,00 inclusief ontbijt? Uiteindelijk hebben we betaalt en kregen we onze kamer. We hadden nummertje 34 van kamer nummer. Op naar de derde!

HOTEL EUROCAP BRUSSELS

We zaten dus op de derde verdieping. Brrr, die liftjes zijn ook al zo krap! Toen we aankwamen zagen we meteen ons kamer nummer. Het is wel gehorig hoor en je hoort de mensen ook echt kuchen en zo. Hup, niet klagen maar gaan. We deden de deur open, we hadden dorst, dus gingen op zoek naar drinken. Ja, we verwachtte geen minibar in deze kamer, maar wel thee of zo. Nee, er stond alleen een waterkoker zonder glazen of bekers. Hoe the fuck wil je dan water koken? Moet je het in je handen schenken? Oke. Zonder drinken gingen we slapen.

De kamer die je hier op de foto ziet was van ons. Een klein kamertje (voor een aantal uren om te slapen) en verder helemaal niks! Op deze foto zie je nog kopjes staan, maar wij hadden dus geen kopjes of zo. Gek hé?

HOTEL EUROCAP BRUSSELS

Toen we in de ochtend op stonden hadden we ons ontbijt. Dit is de eetzaal. Wel hebben ze de stoelen verwisseld, want deze foto is niet van NU en komt van Google, maar is wel precies de indeling. Ons ontbijt bestond uit: twee bruine afbak broodjes met kaas en een glas water en Diego had twee broodjes met kaas en thee. De thee was NIET te drinken! Ik ben zelf echt een theeleut, maar dat was echt niet lekker. Het gehele buffet bestond ook uit: afbakbroodjes, croissant, brood, chocopasta en kaas. TE weinig! Toen ik ging zitten merkte ik dat ik op een stoel zat waarvan de poot bijna doormidden was gebroken. Het is dat ik het merkte door het aanschuiven dat er iets niet klopte, anders had ik zo op de grond gelegen. Ja, het was echt een armoedig hotelletje, maar ja nogmaals, wat wil je voor €60,00. En toen moesten we gaan. Om 11 uur was check out.

Eind conclusie: Ik zou hier alleen willen slapen in nood. Net zoals deze avond was het nodig. Dan ga je geen €100 euro uitgeven voor één nachtje, maar is dit mijn eerste keus? Nee zeker niet. Heb jij wel eens in een goedkoop hotelletje geslapen? En wat was jouw ervaring hiermee? Ik zie graag je reactie tegemoet ❤

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je een samenwerking met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

7 Comments

 1. 6 juli 2017 at 1:31 pm

  Ha ja, het is soms ook wel pech hebben gewoon hoor. Ik heb in super goedkope b&b’s overnacht en in 5 sterren hotels aan de Côte d’Azur en ik kon me soms echt verbazen over hoe slecht hele luxe hotels soms kunnen zijn terwijl ik meerdere keren ook echt leuk verrast werd door hele goedkope hotelletjes. Het ergste dat wij ooit hebben gehad is een hotel in Parijs, 3 sterren dus middenmoot – ook qua prijs, en je kon je kont niet keren, er waren rare vlekken en haren op de lakens en een gebruikt vieze pleister onder het bed. Té ranzig!!

 2. 6 juli 2017 at 2:01 pm

  Ik heb ooit in Engeland in een van de slechtste hotels ooit geslapen. Alles zat vast met ducktape, smerige plekken, vies. Midden in de kamer met drie bedden stond een douche. Echt te erg voor woorden.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   6 juli 2017 at 2:04 pm

   OH my god! Dan is dit hotel waar wij waren nog luxe hahaha. Wat erg!!!

 3. 6 juli 2017 at 3:31 pm

  Het hotel ziet er niet aantrekkelijk uit. Maar ik vind wel dat jullie kamer er keurig uitziet, met een strak opgemaakt bed. Dus in die zin lijkt het me best prima.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   6 juli 2017 at 4:07 pm

   De foto’s komen van google. Onze kamer zag er wel precies zo uit alleen… het bed was zeker niet strak opgemaakt. We moesten dat allemaal zelf doen. Er lag een overtrek en die moesten we om de deken heen doen, mocht je die willen gebruiken en anders alleen dat laken. Verder sliep het bed prima en de kamer was prima. Alleen de benodigdheden zoals drinken of een waterkoker maar zonder bekers. Waar moet je het inschenken. Haha.

 4. 6 juli 2017 at 3:42 pm

  Oh wat vervelend! Gelukkig was het maar 1 nachtje en viel het bed nog niet uit elkaar, het kan altijd erger!

 5. 6 juli 2017 at 4:18 pm

  Haha, inderdaad allen slapen en wegwezen daar.
  De kamer oogt nog wel een soort van knus.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *