Hunkemöller ❤ Pamela Reif

Hunkemöller ❤ Pamela Reif. Wie kent deze lingerie winkel niet? Kan jij tegen jezelf zeggen dat je nooit iets in de Hunkemöller hebt gekocht? Ik kan dat niet zeggen, want deze lingerie winkel is toch echt wel één van de bekendste. De laatste keer dat ik er lingerie kocht was in Duitsland. Daar was het ook zo mooi en toen was alles ook nog eens in de uitverkoop. Vandaag heb ik wat nieuws en ook nog limited edition. Wees er dus heel snel bij!

Voor we gaan beginnen eerst dit: Veel van jullie zullen deze foto’s misschien wel te gewaagd, te sexy of niet mooi vinden, maar ik heb hier zelf voor gekozen. Veel bloggers nemen alleen foto’s van het setje zelf (wat ik ook doe), maar ik wilde het ook anders aanpakken. Het is lingerie, dus ik wilde het wel netjes houden! Laat me weten wat je van de foto’s en het artikel vindt! Ik zou het heel leuk vinden als je mijn skills waardeert. Lees snel verder!!!!

Hunkemöller Pamela Reif

Toen ik deze mooie collectie zag, moest ik meteen even spieken! Wauw! Vooral het bordeaux rode vind ik zo mooi. Ik hou van deze kleur. Het straalt iets warms uit, maar toch ook weer heel erg sexy. Ik ben verkocht! Deze body is trouwens ook heel erg goed te combineren met een jeans zoals op de foto of een leuke zwarte legging.

Hunkemöller Pamela Reif

Hunkemöller Pamela Reif

Zoals je ziet is de body van kant. Ik hou echt van kant! Ik heb veel BH’s ook in kant en het is zo mooi. Kant maakt een lingerie setje altijd sexy en spannend. De body heeft ook gladde stukken. Dit voelt heerlijk aan op de huid. Aan de onderkant van de body zitten druk knopjes. Zo kun je gemakkelijk naar het toilet. Zo makkelijk is het!

Hunkemöller Pamela Reif

 

De body heeft een open rug en met de sierlijke touwtjes maakt het de body enorm sexy van de achterkant. Er zitten ook transparante stukken in deze body verwerkt. Omdat het lingerie is maakt dit het veel speelser en sexy.

Hunkemöller Pamela Reif

De body die ik draag is een maatje M (ik ben 170), maar ik zou eigenlijk nog wel voor de S kunnen gaan. Hij valt iets te groot, maar omdat dit altijd mijn maat is, was het lastig of dit ook echt perfect zou aansluiten. Ik merkte dat sommige stukken niet strak genoeg aangesloten waren. En persoonlijk vind ik het toch wel fijn als het niet té los zit. De body zit enorm fijn! Heb jij je keuze al gemaakt? Scoor hier nu de mooie Pamela Reif collectie! ❤

P.S er is ook een nieuwe collectie night wear.

12 Comments

 1. Angela
  Beantwoorden
  5 september 2017 at 4:05 pm

  Sexy, gedurft, mooi en erug stoer!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   5 september 2017 at 9:27 pm

   Ah dank je wel Angela!

 2. 11 september 2017 at 10:38 am

  Prachtig!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   21 september 2017 at 11:56 am

   Ah lief!

 3. 21 september 2017 at 7:07 am

  Heel mooi en smaakvol. Knap dat je dit durfde!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   21 september 2017 at 11:56 am

   Ja. Zat nog te denken zonder broek. Omdat ik toch de body goed wilse showen. Maar dat ging me te ver voor op internet. Zo is het prima! Dank je wel.

 4. 21 september 2017 at 8:46 am

  Mooie body zeg. Helemaal weer lekker in een najaarskleur! Staat je mooi.

 5. 21 september 2017 at 11:16 am

  Het staat je goed en mooie foto’s heb je gemaakt. Zelf zou ik het niet dragen.

 6. 21 september 2017 at 12:04 pm

  Wat een mooie body, de kleur is ook prachtig!

 7. 21 september 2017 at 2:14 pm

  Ik vind het knap dat je zo veel verschillende foto’s kan maken met een body! dat doe ik je niet na! Wel een mooie body trouwens, en heel fraaie, smaakvolle foto’s

 8. 21 september 2017 at 8:01 pm

  Niks mis met de foto’s. Ik vind ze heel mooi en het staat je prachtig!

 9. 23 september 2017 at 12:11 pm

  Ja het ziet er mooi uit. Stoer hoor!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *