Ik heb geen bedrijf meer!

Ik heb een bedrijf meer

Ik heb geen bedrijf meer! WHAT?! Wat is er aan de hand? Ik heb het één en ander besloten om te gaan doen, dus dit was een mooi moment mijn bedrijf uit te laten schrijven. Ik heb een jaar en vier maanden kunnen genieten van mijn bedrijf. Alleen… soms ging het niet zoals ik het wilde en dacht ik of dit wel goed was wat ik deed. Ik was zó intens gelukkig toen ik begon, maar nu? Ik vind mijn draai er maar niet in en ik wilde het totaal anders.

Ik november 2017 besloot ik Lifestyle Kimberley echt te maken. Ik startte een bedrijf! Een echt bedrijf zoals vele andere mensen hebben alleen had ik hem toch nét wat anders. Ik runde een blog website. Ik was enorm blij, gelukkig en voelde me echt heel zakelijk. Ik verdiende niet veel met mijn blog. Ik hoefde dit dus helemaal niet te doen, maar om mijn blog wat professioneler te laten lijken, keek dit mij een goed idee. Daar gingen we dan!

Ik heb een bedrijf meer

Ik deed eigenlijk alles zelf en ook alleen. Ik schrijf mijn artikelen zelf, moest er zelf tijd voor maken, plande artikelen in, werkte vooruit, deed mijn belasting, deed mijn best…. maar wat kreeg ik er eigenlijk voor terug? Helemaal niets. Misschien klinkt dit heel negatief, maar dat is het natuurlijk niet. Zo nu en dan kreeg ik e-mails van bedrijf  die wilde samenwerken. Hartstikke leuk, maar vaak was dat nét niet wat ik wilde. Ik wilde groter worden, beter en meer zichtbaar voor bedrijven, maar het lukte mij niet! Ik had het nog wel even aangekeken.

Iedere 3 maanden moet je de belastingaangifte doen, maar waarom en waarvoor? Ik verdiende toch weinig tot niets. Het kostte me alleen maar moeite en ik kreeg er niets voor terug. Toen heb ik besloten ermee te stoppen. De grote reden hiervan is GELD. Het is wel leuk om een bedrijf te hebben en de 21% ervan af te schrijven als je wat voor je blog koopt, maar is dat het waard om ingeschreven te blijven staan bij de KVK? Nee vind ik niet. Alle administratie die erbij komt kijken is ook best wat. Je moet namelijk écht alles bij houden en alle bonnetjes heel goed bewaren. Dat was geen probleem voor mij want ik heb alles nog. Maar ik zag dus geen perfecte reden om ingeschreven te blijven staan bij de Kamer van Koophandel. Ik ga uiteraard nog gewoon door met mijn blog.

Ik heb een bedrijf meer

In het kort: De reden van uitschrijving is omdat ik weinig tot niets verdiende!

Op vijftien april tweeduizend achttien heb ik Lifestyle Kimberley laten uitschrijven bij de Kamer van Koophandel! Dit is een goede keuze voor mij geweest. Ik schaam mezelf er ook helemaal niet voor dit zo in een blogpost te vertellen, want het gaat niet bij iedereen over rozen, toch? Ik blijf dit gewoon doen als hobby zoals ik altijd heb gedaan en ik probeer gewoon nog iedere week twee artikelen te plaatsen voor jullie! Ik hoop jullie heel snel terug te zien op mijn blog voor nog meer artikelen, review’s en andere leuke dingen! Liefs van mij, Kimberley.

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

2 Comments

  1. marco
    Beantwoorden
    20 april 2018 at 4:46 pm

    Als je het niet geprobeerd hebt was je er niet achter gekomen of je het leuk vond en of het je lag ….nog steeds het einde van de wereld niet je bent enthousiast en gedreven en ik ben er van overtuigd dat je in de toekomst toch weer ingeschreven zal staan bij de kvk 😊

  2. 16 mei 2018 at 9:23 pm

    Goed verhaal! En helemaal prima dat je je hebt uitgeschreven, minder druk op de ketel en weer lekker hobbyen. Succes!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *