Ik schitter in Disneyland Parijs

ik ging met mijn ouders, Diego en Chelsey op vakantie. En het gekke is, vraag me niet waarom, maar we gingen naar Parijs. Dinsey land Parijs (alleen dit wist ik dus nog niet). We namen de auto en we reden naar Frankrijk. Uren en uren. Ik sliep in de auto. Op een gegeven moment vroeg ik of we er al waren. ‘ja bijna’, zei mijn vader.Oke, we waren aangekomen in Parijs. Gewoon ergens in Parijs en ik heb geen flauw idee waar! Ik stapte uit en het eerste wat ik zei was: ‘moeten we hier overnachten? In dit hotel? Of wat het ook is?’. Het leek namelijk meer op een opvanghuis voor mensen die geen hotel konden betalen, zo apart haha.look a like hotel We liepen naar binnen. Chelsey had ik op mijn arm. Ze was inmiddels wakker geworden omdat ik haar de auto uit moest tillen. Ook hadden we gesleep met onze koffers. We liepen naar de receptie en haalde ons sleutel op. Ik keek wat rond, want jeetje wat een drukte! Iedereen loopt kris kras door elkaar. Iedereen wil een bepaalde kant op. Eenmaal in onze kamer zette ik de koffers neer. Ik bekeek de kamer en dacht: ‘oke? wat oranje en groen…’. Een twee persoonsbed en thats it. Geen eens een ledikantje of box voor Chelsey, helemaal niks. Echt iets goedkoops waar we waren. We hebben wat dingen uitgepakt en gingen proberen te slapen, met z’n drieeen in één bed! Tot we ineens hele rare geluiden hoorden in de gang. Mensen waren aan het schreeuwen en rennen. Ineens… echt ineens…. Kwam er een man of mannen de kamer in met een geweer. Ze richten het op ons, wij waren zo ongelofelijk bang! Ze keken Chelsey en ons recht in de ogen en we renden zo hard voor ons leven, dat wil je niet weten. We stonden buiten en iedereen belde de politie. Chelsey had ik gelukkig goed kunnen beschremen in mijn badjas (die had ik aan). Zij zat lekker warm! Ze had gelukkig niet echt door wat er aan de hand was, maar je zag wel dat ze heel bang was. De politie kwam al snel en de mannen werden gearesteerd (ging het echt maar zo snel). We gingen weer het ‘goedkope hotel’ in en gingen naar onze kamer. ALLES lag overhoop. Waarschijnlijk zochten ze naar sieraden of dure spullen en gek genoeg was er ook niks weg. Iedereen was bij de receptie aan het gillen en bellen naar huis. Ik heb geen flauw idee meer wat er verder allemaal gebeurde, maar wij probeerde wel te gaan slapen wat hell was!

De volgende ochtend:
We hadden geslapen. Het zit allemaal wel in ons achterhoofd, maar we gaan door. We stonden vroeg op zodat we konden ontbijten beneden. Ik had er zin in en stond in de rij bij… Ik weet het eigenlijk niet. Ik stond ergens voor te wachten geloof ik. Ik had een bord met eten in mijn handen en meer kan ik me niet herinneren. Ik weet wel dat iedereen weer één kant op wilde gaan en ik werd een soort van meegesleurd naar buiten. Naar een kant waar niemand mocht of kon komen. Ik stond daar ineens alleen in het donker. Ik wist dat ik buiten stond, het was wat fris. Het was stil en iedereen was weg? Waarom? Ik keek rond, er was amper wat te zien. Ineens zag ik mijn vader daar. ‘ hey chickie (hoe die me wel eens noemt). Weet je waar je bent ‘? Ik: ‘ uh ja in een goedkoop hotel, maar ik ben ineens buiten?’. Ja zegt ie, dat klopt.

Loop maar met me mee. Het was allemaal pik zwart gewoon en ik dacht echt: ‘oh jeeeeej waar ga ik heen? Gaat ie iets doen wat met gisteren te maken heeft? Zit hij bij één van die mannen?’ Oh wat dacht ik verkeerd… Ik liep verder… en verder… En ineens… WAUW! Het licht van het paleis in Disneyland ging ineens branden. FLITS, FLITS, FLITS! Je kent het geluid wel van die studio lampen die altijd zo’n mooi geluid maken in van die films. Zo’n effect geluid van: bam, bam, bam en aan! Mooie paarse en roze lichten gingen langzaam aan. lifestylekimberleyZO ONWIJS DICHTBIJ! Ik zei: ‘ pap, waar ben ik? Sta ik in Disneyland? Hoe kan ik zo dichtbij dat paleis staan en dat in me eentje?’. Waarop pa antwoordde: ja je staat in Disneylang Parijs. Je doet zo goed je best en je verdiend het gewoon om naar zo iets moois te kunnen gaan en te kunnen kijken! Ik zag ineens meerdere lichtjes aanflitsen en langzaam kwamen alle Disney figuren naar me toe lopen. Allemaal naar mij?! Ja allemaal naar mij! Het was echt ongelofelijk mooi! Alsof het echt was. Ik weet nog dat ik overal heen moest gaan en ik gewoon op den duur met mijn hele gezin was: Diego, Chelsey, pa en ma. Echt geweldig gewoon! Ik heb allerlei leuke dingen mogen doen en veel Disney figuren mogen ontmoeten. Veder had ik een echt een super leuke vakantie!

Hebben jullie door gehad dat dit om een droom van mij ging? Of hadden jullie zoiets: dit verzin je? Ik heb dit namelijk 26-11-2015 gedroomd. Ik heb gewoon ALLES onthouden en wilde het verhaal met jullie delen. Ik vond het zo’n gave droom om te vertellen. Het was zo onwijs mooi om te zien. Ik heb genoten van mijn droom, al was het begin iets minder! Ik hoop meer van mijn dromen te kunnen vertellen. Sommige onthoud ik namelijk onwijs goed! Heb jij wel een van die dromen die je goed onthoud? Liefs Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *