Je kind alleen in de auto laten…

Je hoort het nu bijna iedere dag wel of je ziet het op het nieuws: Je kind alleen in de auto laten… Hoe STOM kun je zijn? Vaak zit er wel een verhaal achter, maar soms is het ook gewoon een soort van gepland lijkt het wel. Als ik dan het nieuws lees en de berichten daadwerkelijk open, staan er soms andere dingen in. ‘Ouders zijn hun kind vergeten in de auto’, maar eigenlijk als je het artikel echt opent zie je dat de ouders de sleutels van de auto in de auto hebben laten liggen en er direct achter kwamen. Toch vind ik dat je echt wel beter moet opletten en ik wil daarom mijn mening vandaag geven. Gewoon hoe Ik er tegen aan kijk, want ja, meningen mag je uiten…

100795781Hoe durf je? Hoe kun je? En waar haal je het gore lef vandaan om even te roepen: “ik ben zo terug” om vervolgens uren weg te blijven, omdat ja, je kind zit toch in de auto dus er kan niks gebeuren. WEL sukkel, je kind ligt te vergaan van de hitte! Het is godverdomme 30 graden en jij hebt het lef om een kind in de auto te laten om ‘eventjes’ een boodschap te gaan doen. Wat een sukkels bestaan er en dit is nog heel zachtjes gezegd. Net zoals dat mensen hun honden in de auto laten, die mensen moeten ze allemaal een nek shot geven! Sorry maar ik vind dit echt niet normaal en kan me hierom echt enorm opwinden! Maar hoe haal je het in je botte kop om een kind of hond in een auto te laten zitten om vervolgens zelf weg te gaan? Of je kind bij de ingang van een attractie zetten en er zelf in gaan… HOE DOM ben je dan?

Eigenlijk zouden ze die mensen een hele, hele, maar dan hele grote boete moeten geven of lekker een aantal weken in de cel laten zitten. Sterker nog: ze moeten zoiets bij de mens doen. Lekker laten verstikken in de hitte! Dat zal ze goed doen, geloof me! En oké, iedere moeder maakt fouten, maar zulke types zouden aan de kinderbescherming moeten worden overgedragen! Als ik een kind of hond zou zien in de auto, sorry maar dan ligt je ruit eruit. Sorry? O nee! Dat zou ik niet eens zeggen! MAFKLAPPER! KIJK GOED OM JE HEEN ALSJEBLIEFT!

 

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *