Kayasieraden.nl

Kayasieraden.nl

Kayasieraden.nl. Zoek je een lief mama cadeau? Geef een symbolische ketting met naam, een armband met naam of ander moeder sieraad. Of je nu net mama bent geworden, of al drie kleintjes hebt rondlopen, mama ben je voor altijd! Niets is mooier om mama sieraden te dragen die de liefde voor je kinderen symboliseren. Met een sieraad van KAYA laat je zien dat je een trotse moeder bent, en ‘tot de maan en terug’ van je kind houdt.  

Kayasieraden.nl

Hoe is Kayasieraden ontstaan? Tanja Rakhou is eigenaar en ontwerpster van KAYA sieraden. Het begon allemaal met haar eigen dochter Kaya, toen 3 jaar oud. Dagelijks werd haar sieradenkistje uitgekamd omdat ze er net zo uit wilde zien als haar mama. Kaya haar quote was dan ook: ‘dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen’. Ze heeft echt iedere winkel bezocht om hetzelfde sieraad te vinden, maar helaas. Nu maakt ze haar eigen mooie sieraden voor moeder en dochter. Ook vele andere soorten sieraden zijn te vinden op de website KayaSieraden.nl

In samenwerking met Kayasieraden mocht ik wat moois uitzoeken. Ik ging dus eigenlijk ook direct opzoek naar moeder en dochter sieraden. In eerste instantie wilde ik armbandjes, maar omdat Chelsey haar armbandjes als twee keer verloren is wilde ik dit niet meer. Toen ben ik gaan kijken naar mooie kettingen. Chelsey heeft eerder wel eens een ketting gehad, maar niet dezelfde als mama. Dit was een mooie gelegenheid om een ketting uit te zoeken voor ons samen. Ik ben er ook echt enorm blij mee. Een mooie moeder en dochter sieraad voor altijd!

Kayasieraden.nl

Kwaliteit van Kayasieraden:

De kwaliteit van Kayasieraden is stevig, mooi en netjes afgewerkt. Ik heb hier verder niets op aan te merken. De kettingen waren heel goed op maat gemaakt met een extra oogje voor Chelsey haar ketting. Handig voor als ze groter word en deze versteld kan worden. Ze kan deze sieraad dus haar hele leven blijven dragen en ik ook.

Levering en verzenden:

Het verzenden was enorm snel. En met snel bedoel ik tussen één en twee dagen. Echt heel netjes en heel fijn! Het word ook heel netjes en stijlvol geleverd. Mijn twee kettingen kwamen in een bubbeltjes envelop met daarin de twee sieraden. Alle twee mooi verpakt in een mooi roze zakje. In dat zakje zat de ketting. Ook de ketting zelf was slim verpakt zodat het niet in de knoop zou raken tijdens verzenden. Erg handig gedaan meiden.

Kayasieraden.nl

Ook zitten er zoals je ziet twee zilverpoetsdoekjes bij, zodat je de kettingen mooi kunt bijhouden qua kleur. Top! Wil je meer weten over deze fantastische sieraden? Neem dan een kijkje op Kayasieraden.nl 

Dit artikel is een samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

3 Comments

 1. Naomi
  Beantwoorden
  6 augustus 2018 at 11:36 am

  Mooie sieraden zou zeker kopen

 2. 6 augustus 2018 at 11:51 am

  Wauw de hartjes ketting ziet er erg mooi uit!💕

 3. 6 augustus 2018 at 4:58 pm

  Wat een prachtige sieraden zeg! Ik ga zeker eens kijken op haar site. Leuk initiatief 🙂

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *