Kermis in Düsseldorf

Kermis in Düsseldorf. Vandaag vertel ik jullie over deze mega grote attractie park. Want ja, zo kun je die wel noemen. We besloten hier een dagje heen te gaan, omdat we via ons goede vriend te horen kregen dat hier wat leuks te doen was. Ja, de kermis. Ik hou van kermissen, mits ze niet leuk zijn. Maar een buitenlandse? Daar ben ik nog nooit geweest en moesten we natuurlijk wel even heen met z’n alle! Lees je mee wat ik ervan vond?

Er staat ook een vlog online over deze dag. Ben je benieuwd naar de video? Klik dan HIEROf bekijk aan het einde van dit artikel onderaan de video. We besloten een dagje naar de kermis te gaan. Wij zitten vlakbij Duitsland op de camping dus waarom niet. De kermis zou tot laat open zijn en besloten dus ook om later daarheen te gaan. We kwamen rond een uurtje of 16:00 uur aan op de kermis. Laten we een leuke dag maken.

KERMIS IN DÜSSELDORF

Bij aankomst zagen we een aantal grote heuvels. Als je daar vanaf liep kwam je bij de kermis. Mijn eerste indruk?: WOOOOOOOOW!!!! Ja, dat was mijn allereerste indruk. Ik had nog nooit zo’n kermis gezien joh. Ik woon zoals vele weten in Utrecht en daar zijn de kermissen nou niet bepaald SUPER of zo. Ze zijn nog duur ook!

Ben jij wel eens op een buitenlandse kermis geweest?!

Toen we een beetje aan het rondlopen waren kwamen we er wel achter dat er veel dubbele attracties waren. Veel spookhuizen, veel fun house huizen, veel snoep en eet kraampjes etc. Arise en ik gingen in een spookhuis. Waarom mijn keuze daarop viel, was omdat dit spookhuis mij wel aantrok. Voor het spookhuis liepen twee zombies (soort van) en bovenin stond er een mannetje met een vogelspin aan een touw. Die liet hij dan langs het publiek gaan op de grond. Echt lachen joh! Zelf vind ik horror wel leuk, maar toch ook weer eng. Gek hé?

KERMIS IN DÜSSELDORF

Het spookhuis ben ik in gegaan met gemengde gevoelens haha. Ik had meteen het gevoel dat er echte mensen in zouden zijn en ja hoor…. Dat was zo! Er liepen in het begin van de rit echte mensen rond en die lieten je dan schrikken. Bij het einde van de rit was het meer pop. Pfieuw! Ik ben ook nog in een water attractie geweest en in een fun house. De prijzen vallen wel mee. Je betaald €3,00, maar dan krijg je ook wat en duurt het ook lang. je kan ook voor €7,00 drie keer. Dat deden wij bij Chelsey als ze ergens in ging. ‘T is goedkoper en leuker voor haar.

KERMIS IN DÜSSELDORF

Het is een Duitse kermis dus uiteraard was er veel bier aanwezig. Er waren ook super veel feest tentjes. Erg gezellig! Ik heb deze dag echt genoten, want ik dacht echt dat we er na drie uurtjes wel klaar mee zouden zijn. Toch gingen we om 23:30 uur pas weg van de kermis. Wat een super warme en toffe dag hebben we gehad!

KERMIS IN DÜSSELDORF

Alles was netjes en er liepen genoeg politie mensen rond. Ook was de sfeer erg leuk en fijn. Alle attracties zagen er super gaaf uit en ik heb echt een top dag gehad met lekker eten, lieve mensen, leuke vrienden, mijn gezin en leuke dingen om te doen. Het is echt een aanrader voor iedereen, voor jong en oud en voor ieder wat.

Mijn dag in het echt zien? Check de vlog. Heel veel kijk plezier en vergeet je niet te abonneren.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *