Klets/update video: hoe gaat het nu echt met mij?

Zoals jullie wel hebben gemerkt heeft mijn blog in totaal twee weken stilgestaan. Dit heeft een aantal redenen en deze redenen gaan jullie in de video van vandaag horen. Als jullie niet willen kijken, zet ik het ook even hier neer hoe het nu precies gaat met mij. Lees en kijk je mee? In eerste instantie werd ik ziek/verkouden door Defqon. Oh wat voelde ik me een paar weken beroerd. En toen kwam het ergste: ik kreeg keelontsteking, maar ik had het niet eens door. Of eigenlijk wist ik niet eens dat ik dat had. Ik ben toch maar naar de huisarts geweest en ik werd doorgestuurd naar de KNO arts in het ziekenhuis. Waarom? Omdat mijn achtergrond sarcoïdose is. Hup snel door naar de KNO arts dan maar!

Ik ging 5 dagen later al naar de KNO arts, want er was wel een beetje spoed achter. Ik had al zeker 5 weken last en er moest wat gaan gebeuren. Ik kon niet meer normaal eten, at alleen maar soep of bambix en ik kon zelfs geen soep eten met bijvoorbeeld vermicelli erin. Ook Brinta ging niet door mijn keel heen. Dat bleef een soort van hangen. Zo kon ik natuurlijk niet verder leven (check mijn video hoe het bij de KNO arts ging). Daarna ben ik nog steeds niet lekker geweest en ben ik weer terug naar de dokter gegaan. In de video kan je horen hoe dit is afgelopen. Ik ben dus in drie weken tijd elke week ergens heen geweest. Eerst naar de dokter, toen het ziekenhuis en toen weer naar de dokter. Pfffff.

Vergeet mij niet te volgen op: YouTube, Twitter en Facebook.

1 Comment

  1. 21 augustus 2016 at 8:09 pm

    Jeetje meis, pittig!! Maar heel goed dat je hebt doorgezet bij de dokter en in het ziekenhuis, het is even door de mallemolen heen maar je hebt nu duidelijkheid. Lekker aansterken met je mannetje en kleine dame! Xoxo

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *