Koffie maker WIN ACTIE! (GESLOTEN)

Koffie maker WIN ACTIE! Ik heb pas een win actie gehad, maar het blijft onwijs leuk om te doen! Ik wil je weer blij maken. Nu heb ik een win actie speciaal voor koffie verslaafden. Hou jij zo van koffie en wil je je koffie eens een keer op een andere manier zetten en wil je je keuken een beetje leuk op pimpen met totaal iets anders? Dan kun jij de Koffie maker winnen! Lees vandaag snel mee wat je van deze win actie kunt verwachten. Snel snel…

Ik zal het kort houden. Wat moet je doen om te winnen?

– Deel deze BLOG POST op je FB (openbaar) en zet je Facebook in de reactie zodat ik de link kan bekijken.
– Volg mij op Instagram. Uiteraard volg ik je terug. Ik vind dat heel gezellig als we elkaar lekker gaan volgen!

KOFFIE MAKER WIN ACTIE!

Buiten deze regels zou het fijn zijn om een reactie achter te laten dat je mee doet en voldoet aan alle eisen met je Facebook pagina erbij. Mocht je winnen, kan ik kijken of jij de link wel echt heb gedeeld. Heb je geen FB, doe dan gewoon NIET mee. Ik heb mensen gehad die mee wilden doen, maar geen Facebook hadden. Deze mensen ga ik niet voortrekken, want dan moet ik dat straks bij iedereen doen die een bepaald social media stukje mist.

Je kunt het artikel hier terug lezen over deze prachtige koffie maker! Ik wens je super veel succes met mee doen.

De win actie duurt tot eind september 2017

4 Comments

 1. Sharon de Ridder
  Beantwoorden
  8 september 2017 at 10:59 am

  Ik zit al dagen te wachten en heb nu meegedaan hoor! Ben dol op koffie, gewoon zwart met cafeïne is de beste! Op Facebook en Instagram kun je me onder deze naam vinden (Sharon de Ridder / sharon.deridder).

 2. 8 september 2017 at 4:40 pm

  Wat een prachig koffiezettertje. Alleen al mooi om op het aanrecht te zetten.

 3. 10 september 2017 at 10:40 pm

  Hi Kimberley,
  Allereerst wat een leuke blogsite! Ik gs je zeker meer volgen. Wat betreft deze leuke winactie, ik ben mega gek op koffie. Ik drink het elke dag, verwerk het in mijn gerechten en met dit handig koffiekannetje kan ik nog meer leuke gerechten uitproberen! En het past strakd ook perfect in mijn industriële keuken! Mijn Facebook is /liekevandriel. Heel veel succes verder.
  X Lieke

 4. Hannah Kagenaar
  Beantwoorden
  13 september 2017 at 9:49 pm

  Meegedaan met mijn mannetje <3
  (fanartmi op insta en Hannah Kagenaar op fb)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *