Review + Kortingscode: laptop tas www.bombata.nl

Ja jullie zien het goed. Vandaag heb ik een review én een kortingscode voor jullie! Deze review gaat over een laptoptas die ik heb binnen gekregen via Bombata.nlIk mag vandaag maar liefst een €5 euro kortingscode geven op een leuke, ruime, frisse en handige laptoptas! Wie wil dat nou niet? Lees je mee voor meer info? kijk snel mee.

Review + Kortingscode: laptop tas www.bombata.nl

Zoals je ziet is dit plaatje van Bombata.it. Maar de website heet dus Bombata.nl. Hieronder zien jullie een foto die ik heb gemaakt van mijn laptop tas. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik was er al lang naar op zoek, maar eigenlijk nooit meer na om gekeken. Tot Bombata.nl ineens vroeg of ik wilde samenwerken en jullie een kortingscode zou mogen geven! Dit vindt ik natuurlijk hartstikke leuk! En jullie denk ik ook, toch?

Review + Kortingscode: laptop tas www.bombata.nl

Nu kan ik ook eens een keertje een café, restaurant of bistro in om te werken aan mijn blog. Dat is al lang een to do dingetje. Even in een andere omgeving werken. In deze laptoptas kan je echt super veel meenemen. Hieronder zie je een foto van een aantal spullen in deze laptoptas. Hierin zit: mijn auto boek (lesboek), iPad, laptop, bril, notitieboekje, iPad lader, telefoon en agenda. Als ik echt weg zou gaan zou ik dit allemaal niet meenemen. Ik zou dan alleen mijn telefoon, laptop en laptoplader meenemen. Mocht ik echt ergens heen gaan waar ik alles nodig zou hebben, kan dat er in ieder geval mooi in en het past!

Review + Kortingscode: laptop tas www.bombata.nl

Deze 17,3 Inch donker roze laptoptas is gemaakt van kunstleder met siliconen handgrepen en een ritssluiting. De laptoptas is tevens voorzien van een klittenband sluiting om de laptop op zijn plaats te houden, 3 opbergvakken waarvan 1 voorzien is van een ritssluiting, buidelnet voorzien met opbergvakjes.

Kenmerken:
Verstelbare schouderband.
Compartiment met 3 vakken voor uw oplader en documenten.
Buidelnet voor pennen, telefoon, etc.
Klittenband sluiting om de laptop op zijn plaats te houden.
Italiaans Design

Specificaties:
Geschikt voor laptops tot 17,3 Inch
Formaat: 46,5x35x8 cm
3 opbergvakken
Gewicht: 0,955 kg
Kleur: Donker Roze

Ben jij al helemaal verkocht? En wil jij er zo een laptotas? Dan heb ik nu de kortingscode voor JOUW! De code is: lifestylekimberley. Met deze code kan je op Bombata.nl maar liefst €5,00 korting krijgen op een laptop tas! Shop nu jou laptoptas! Bedankt voor jullie bezoek! Liefs van Kimberley. Graag tot snel! 🙂

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *