Life Unexpected

Vandaag weer een serie review, gewoon omdat het kan! Ik heb binnen twee weken tijd twee seizoenen gekeken van life unexpected, wauw. Ik stond versteld van mezelf. Ik had nooit verwacht dat ik een serie zo leuk zou vinden, maar jullie kunnen misschien straks raden waarom ik het zo leuk vond! En daarom ga ik jullie nu alles vertellen over de serie life unexpected. Kijk je mee voor meer info over de serie?

screen-shot-2014-02-02-at-5-23-19-pm

Zoals ik van mezelf gewoon weet ben ik niet zo’n serie gek! Het moet echt wel iets leuks en interessant zijn voor mij om een serie te gaan volgen. Veel vind ik gewoon niet leuk. Het moet me echt trekken. Net zoals de vorige review —— > Unbreakable, die vond ik ook super leuk, maar er was helaas maar 1 seizoen van gemaakt. BALEN! Diego daarin tegen vond het weer helemaal niks. Ieder zijn ding toch?

Waar gaat de serie over?
Deze serie gaat over een meisje dat haar biologische ouders wil vinden. Dit doet ze ook. Ze komt bij een bar terecht en daar vind ze haar vader. Haar moeder al snel daarna. Het is allemaal wat gek, want ze heeft ze nog nooit ontmoet omdat ze is afgestaan na de bevalling. Haar ouders schrikken zich natuurlijk wel terpletter, dat kan ook niet anders. Ze leert haar ouders beter kennen en komt er dus achter dat haar vader en moeder eenmalig seks hebben gehad op school vroeger. Haar moeder heeft een nieuwe vriend en haar vader heeft een eigen bar en leeft nog in zijn jeugd jaren. Nadat ze zich een beetje verder ontwikkelt en haar ouders leert kennen komen er allemaal fases op haar pad, waarmee ze moet leren omgaan. Hoe loopt dit af? Blijft ze bij haar ouders? Kan ze dit aan? Kunnen zij dit aan? Haar moeder raakt ook nog eens zwanger van een tweede kind…. WAT NU?! Bekijk deze serie op Netflix!

Wat vond ik van de serie?
Zoals jullie denk ik onderhand wel weten houd ik van films of serie’s die over dit soort echte levensfases gaan. Ik hou ervan als er drama in voorkomt. Ik vindt het erg interessant als ik dit soort serie’s kan bekijken. Het trekt me gewoon. Dit gebeurt echt, dit kan echt zijn, het kan dus waargebeurd zijn. Dat je je indenkt dat dit ook echt gebeurt in het leven is zo apart. En dat het bestaat al helemaal. Je kan je een beetje in leven in de personages die worden gespeeld. Ik heb nog nooit in heel me leven een twee seizoenen in twee weken tijd gekeken, dat zegt genoeg! Ik raad deze serie iedereen aan!

Informatie over de serie:
Speelduur: per aflevering 1 uur. Wanneer kwam de serie uit? in 2010. Genre: Drama. Hoofdrolspelers: Britt Robertson as Lux Cassidy. Shiri Appleby as Cate Cassidy
Kristoffer Polaha as Nathaniel “Baze” Bazile. Opnames: Portland

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *