Lifestyle Kimberley is TERUG!

Ik weet niet zo goed hoe ik dit artikel moet beginnen. Ik ga vandaag vertellen hoe het nou precies zit. Want ja, ik heb zeker dik twee maanden niets online gezet. Lifstyle Kimberley is terug! De meeste mensen zullen wel gedacht hebben “is ze gestopt?”, maar ik heb hier nog geen vragen over gehad gelukkig. Je kan het ook beter eerst aan mij zelf vragen dan dingen te roepen of dingen te denken. Nee ik ben niet gestopt, maar er waren andere dingen aan de hand, waardoor ik nu alles weer moet oppakken. Vandaag leg ik jullie uit wat dat is.

Mijn laatste blog was op acht maart dit jaar. Daarna ging mijn laptop kapot en kon ik echt niks meer. Echt alle camera bestanden stonden er nog op die ik wilde gaan gebruiken voor mijn nieuwe weekend vlog. De vlog van mijn verjaardag om precies te zijn. Helaas zijn deze beelden gewoon helemaal gecrasht en weg! Deze beelden zullen jullie helaas nooit te zien krijgen. Wat heb ik precies gedaan met mijn verjaardag op vijf maart? Ik ging lekker karten met de familie en we zijn met ze alle uit wezen eten. Het was een super gezellige dag die dag!

Hoe nu verder met je blog?

Nou met mijn blog waren er ook een aantal dingen mis. Hij bleek op een volle server te staan en het was een gedoe om dit allemaal recht te krijgen omdat Diego zijn wachtwoord niet meer had en de mensen bij dat bedrijf moeilijk deden om een nieuw wachtwoord op te sturen of te verzenden via mail. Dit gedoe duurde zo lang dat ik ook hier weer niets kon doen. Alles lag dus eigenlijk stil. Nu ben ik alles aan het oppakken en even aan het kijken of ik het zo hou om drie keer per week te bloggen. Soms denk ik eraan om twee keer in de week een artikel online te zetten, maar dat is even zien wat het beste is. Dit horen jullie uiteraard nog  van mij op de blog.

Ga je nog door met vloggen?

Ik ga zeker door met vloggen en gelukkig was er niets met mijn camera aan de hand, dus ben ik lekker door gaan vloggen. Alleen zonder laptop kan je niet editen. Ik loop daarom enorm achter qua de weken waarin het eigenlijk online moest komen. De vlog’s kwamen altijd een week later online, maar niemand van mijn vrienden of kennissen wilde of kon een laptop te leen geven. Waar maar weer uit blijkt wie je echte vrienden zijn. Vandaar dat ik elke vlog binnenkort wel online wil zetten, maar deze van 2 maanden terug zijn. Hoe ik dit ga herpakken om weer goed te lopen weet ik nog niet, maar alles komt goed. Ik hou jullie zoals altijd op de hoogte. In de video hieronder vertel ik wat meer info over mijn YouTube kanaal en mijn BLOG, mocht je niet willen lezen.

Heb je naderhand nog vragen, stel ze gerust. Ik hoop dat jullie op de hoogte zijn van alles en het waarderen!

Liefs Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *