Lifestyle kimberley op vakantie!!!

Jeeeeej! Wij gaan lekker op vakantie en daarom zal Lifestyle kimberey op een laag pitje staan. Sterker nog, ik ben er gewoon lekker even een weekje uit. Lekker bijkomen, rusten, uitzieken (ben al een week ziek), ideeën opdoen en nog veel meer! Ik kom denk ik als herboren terug haha. Zoals jullie al hebben gezien is mijn website veranderd. Hij is nog niet helemaal af, maar kan alvast online omdat het meeste al helemaal af is. Zien jullie veranderingen? Voor mij is het even wennen, maar goed als ik eenmaal gewend ben, kan ik er nog meer mee! Ik heb een nieuw logo zoals jullie al eerder hebben gezien. Wat vinden jullie ervan? Binnenkort meer hierover.

 Ik ga vanaf 7 november tot en met 14 november op vakantie naar Malta. Ik ga voor het eerst op vakantie naar het buitenland met Diego en Chelsey. Ooit ben ik wel eens naar Spanje geweest met Diego en vloog ik voor het eerst ‘alleen’ met Diego in plaats van met mijn ouders ieder jaar, maar op vakantie in Spanje werden we door zijn familie opgewacht. Niet ideaal, ik was namelijk ook nog zwanger. Niet lang. Ik was toen 15 weken. Maar ik zou het nooit weer doen haha. Nu gaan we voor het eerst echt met z’n drieën en heb er onwijs veel zin in hoor!

Lifestylekimberley.nl op vakantie!!!

Ik ga in de vakantie ook voor jullie vloggen. Ik zat eerst te twijfelen of ik hiervan een weekvlog zou maken, maar ik ga toch voor iedere dag een vlog. Ik hoop dat jullie een weekje zonder mij kunnen, maar daar ga ik wel vanuit. Ik kom hopelijk als herboren terug en dan kan ik weer aardig aan de gang voor jullie met mijn blog. Over mijn blog gesproken… Er zijn een aantal artikelen verdwenen die vorige week en deze week online stonden. Dit heeft te maken met het overzetten van alles. Ik heb dit niet gedaan, ik kan dit niet. Alles komt natuurlijk goed!

Heel veel liefs Kimberley en tot gauw!

2 Comments

 1. 15 november 2016 at 7:10 pm

  woow….heerlijk zeg! Veel plezier

  • Kimberley
   Beantwoorden
   15 november 2016 at 7:14 pm

   Wij zijn gister terug gekomen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *