Lifestylekimberley.nl bestaat 1 jaar! + Win Actie

Het is vrijdag…….. Vrijdag post ik normaal nooit een artikel, maar vandaag wel! Waarom denk je dan? Lifestylekimberley.nl bestaat 1 jaar vandaag! Gefeliciteerd to myself! Dat gaan we natuurlijk vieren met een hele leuke win actie. Daaraan kan jij natuurlijk mee doen als je zou willen, maar het hoeft natuurlijk niet. Voel je vrij om mee te doen! Eerst ga ik jullie het een en ander vertellen over mijn website Lifestylekimberley.nl. Lees je mee op deze mooie dag? Heel veel plezier lieve mensen! xOxO

lifestylekimberley-nl-1-jaar

Hoe ben ik op de naam van de website gekomen?
Ik wilde graag beginnen met een blog website. Maar daar is een naam voor nodig. Jeetje wat was dat moeilijk. Ik wilde eerst Kimberley Kirby omdat Kirby mijn tweede naam is, maar deze was al bezet geloof ik. Het was zoeken naar een andere naam. Ik ging over zwangerschappen praten, over kinderen en dingen die ik leuk vind. Hey, lifestyle! Ja dat was hem: Lifestylekimberley.nl. Een top naam vindt ik zelf!

Hoe ben ik begonnen met het opzetten van Lifestylekimberley.nl?
Ik ben natuurlijk begonnen om iets te zoeken waardoor ik het überhaupt kon opzetten. Ik ben eerst eigenlijk begonnen op Blogspot, daarna WordPress maar dan zonder NL erachter en zo. Daarvoor nog schreef ik altijd dingen op zoals dingen die ik deed of ging doen. Ook hield ik echt altijd dagboeken bij. Ik heb ze nog liggen. En gooi ze ook niet weg. Daar schreef ik ook alles in wat ik deed! En toen had ik eindelijk echt mijn eigen website. Deze website heeft Diego toen voor mij helemaal geregeld omdat hij in dit soort ‘dingen’ zit. Dus heb je hem nodig voor iets? Kijk dan even op ComputerDokterIJsselstein.nl.

Was het moeilijk om te starten?
Ja tuurlijk! In het begin is alles moeilijk en moet je zien op te starten. In het begin had ik ook helemaal geen duidelijk schema of iets. Ik blogde toen volgens mij soms en 1 keer per week. Ik wist niet veel van dit soort dingen. Ik wist niet hoe ik inspiratie moest opdoen en dergelijke. Dat krijg je er allemaal bij. Je moet ermee leren omgaan en je echt in dingen verdiepen. Nu blog ik 3 keer per week en staan er 3 video’s per week op mijn YouTube kanaal. Dat is toch al best een verandering vindt je niet?

WIN ACTIE!!!

Wat kan je winnen?
Je kan 4 lekkere parfums winnen! (zie foto). Het zijn verschillende geuren, dus er zit er vast wel 1 bij die jij erg lekker vind. Je zal heerlijk ruiken op de leukste feestjes! Elke geur heeft zijn eigen charmes!

winactie-kimberley

Wat moet je doen om te winnen?
Volg mijn Instagram account:
Abonneer je op mijn YouTube kanaal
Vertel in een reactie dat je mee doet (met geldig email adres)

Extra kansen? Ja die zijn er!
Deel dit bericht op jou Facebook (openbaar)
Like mijn persoonlijke pagina op Facebook
Deel dit bericht op Twitter

De winnaar of winnares word eind augustus bekend gemaakt, dus je hebt de tijd! Heel veel Succes!

Het volgen op Instagram en het abonneren op mijn YouTube kanaal en een reactie plaatsen, zijn de standaard drie dingen die je sowieso moet doen wil je mee doen. De extra kansen worden ook meegeteld dus jouw naam komt (als je echt alles doet) vijf keer voor in de lootjes! Dubbel kans dus! Heel veel succes poepies! En wie weet win JIJ deze producten!

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

12 Comments

 1. 17 juli 2015 at 12:17 pm

  Gefeliciteerd wijffie!! Ik dacht eigenlijk altijd dat jouw blog al langer bestond dan de mijne ;)… Ik hoef niet mee te doen met het winnen, maar wilde je gewoon even feliciteren! Xxx

  • Kimberley
   Beantwoorden
   17 juli 2015 at 9:08 pm

   Heel erg bedankt meis.

 2. 17 juli 2015 at 12:43 pm

  Ik doe mee! Ik kan hem alleen niet delen op Twitter, dus heb ik er neergezet dat ik meedoe 😀 Leuk! Ga vooral zo door, je doet het heel goed! 🙂 Liefs

  • Kimberley
   Beantwoorden
   17 juli 2015 at 9:08 pm

   Ja ik zag het. Super leuk meis! X

 3. 17 juli 2015 at 9:06 pm

  Ik doe mee! Super leuke winactie. ? normaal doe ik nooit mee aan winacties, omdat je dan moet reageren op youtube wat ik niet kan! Maar dit is natuurlijk ideaal, en omdat jij voor mij een voorbeeld ben. ??

  • Kimberley
   Beantwoorden
   17 juli 2015 at 9:09 pm

   Wauw wat super dat je mee doet! Dit vindt ik heel erg leuk en super om te horen! Liefs van mij xxx

 4. 18 juli 2015 at 12:36 pm

  Gefeliciteerd! Bloggen is in het begin nooit makkelijk, maar je hebt er iets moois van gemaakt 🙂

 5. 18 juli 2015 at 11:37 pm

  Ik vind dat je een super blog heb ga zo door!!! Xxx

  • Kimberley
   Beantwoorden
   18 juli 2015 at 11:44 pm

   Dank je wel meissie!

 6. 26 juli 2015 at 6:20 pm

  Gefeliciteerd! 🙂

  • Kimberley
   Beantwoorden
   26 juli 2015 at 7:00 pm

   Dank je wel! x

 7. 8 augustus 2015 at 9:35 am

  Aller eerst wil ik even kwijt, wat heb je een mooie dochter zeg echt wauw ze ziet er zo lief uit! En daarnaast nog gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! Je blog is echt super leuk en je moet er zeker mee door gaan. En deze winactie is ook erg leuk, ik ben wel toe aan een nieuw geurtje. Ik volg je trouwens op alles maar ik heb hem niet gedeeld. xx

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *