Lima Green T’e, verfrissende dranken van versgetrokken groene theeblaadjes en superfruits

Het biologisch natuurvoedingsbedrijf Lima breidt hun gamma uit met drie nieuwe verfrissende dranken op basis van vers getrokken groene theeblaadjes, op smaak gebracht met diverse superfruits en kruiden. Gezoet met appelsap en op basis van biologische ingrediënten, beloven Green T’e Vlierbloesem & Acerola, Gember & Kardemom en Granaatappel & Goji een verfrissende smaakbeleving.

Lima Green T'e, verfrissende dranken van versgetrokken groene theeblaadjes en superfruits

Green T’e Vlierbloesem & Acerola: combineert het subtiele vlierbloesemaroma met een zachte acerolatoets. Resultaat? Een brede en evenwichtige smakenwaaier.

Green T’e Gember & Kardemomgarandeert een pittige mix tussen een warm gemberaroma en een vleugje kardemom. Perfect om de groene thee optimaal te doen doorsmaken.

Green T’e Granaatappel & Gojiintensifieert het zoetzurige aroma van granaatappelsap met een fruitig accent dankzij de gojibessen. Een gedurfde, maar bekoorlijke combinatie!

De keuze voor Green Bancha

Green T’e is het resultaat van versgetrokken theeblaadjes Green Bancha, een Japanse groene thee. Omwille van zijn smaak en lage cafeïnegehalte vormt het de ideale basis voor de drie nieuwe biologische dranken. Lima moest haar inspiratie overigens niet ver zoeken, want met een uitgebreid gamma Japanse groene thee, had het bedrijf het basisingrediënt reeds in huis! Ken jij dit lekkere drankje? Ik nu wel!

Vergeet mij niet te volgen op: YouTube, Twitter en Facebook.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *