Mama & Beauty TAG

Hey, jullie zien het goed. Vandaag heb ik een leuke TAG voor jullie. Ik ben door Kelly getaged en ik voel me vereerd dat zij mij heeft uitgekozen. Ze vind mij een beauty mama, oehh wat lief dat ze dat vind, maar dat valt op zich best mee hoor haha. Ik probeer er natuurlijk wel altijd ‘normaal’ uit te zien. Vooral als ik een leuke avond ga hebben. Kijk je mee naar de mama en beauty tag en alle vragen en antwoorden? Liefs Kimberley.

Houd je van lekker tutten of houd je je daar niet zo mee bezig?
Doordeweeks werk ik dus nee, dan ben ik niet zo van het tutten. Ik maak me gewoon op zoals ik altijd doe als ik naar mijn werk ga, heel simpel. En ga ik weg in het weekend dan wil ik me wel lekker op tutten, maar niet overdreven. Ik vind het wel leuk om lekker bezig te zijn met make-up. Maar uren? NEE! Hooguit 15 tot 20 minuten inclusief haar. En omdat mensen het altijd mooi vinden hoe ik mijn make-up doe, is het nog leuker om mezelf op te maken!

Heb je elke dag een vaste beautyroutine?
Gewoon basic als ik moet werken: een klein beetje foundation, mascara, oogpotlood (ook niet altijd), lippenstift die de hele dag blijft zitten zodat ik niet hoef bij te werken en wat blush anders ben ik zo witjes. Doordeweeks wil ik wel wat meer op doen dan normaal, vooral als ik een uitje heb of ik lekker weg ga. Maar ook niet té overdreven!

Betrek jij je kind bij de verzorgingen en het make uppen?
Met verzorging sowieso. Opstaan, wassen, tandjes poetsen, aankleden en staartjes in. Als we samen douchen ( dat doen wij) dan zeg ik tegen Chelsey dat ze zich moet wassen en dan pakt ze een washandje en krijgt ze een sopje en dan gaat ze zichzelf wassen. Dit vind ik zelf erg belangrijk omdat ze gewoon goed verzorgd moet zijn, net als mama het doet. Qua make-up, niet echt. Ze ziet me natuurlijk wel bezig zijn en dan roept ze: ‘ die, die, die’. Ik doe net alsof ik dan mascara bij haar op doe, maar in werkelijkheid is dat natuurlijk niet zo. Laatst zoals je in een shoplog kan zien, heb ik een kinderbalsem gehaald voor haar lippen, omdat ze mij steeds balsem op ziet doen. Nu heeft ze haar eigen en omdat dit gewoon goed is, mag ze deze elke dag even gebruiken. En ze vind het heerlijk.

Zijn er dingen met betrekking op beauty dingen die je veranderd hebt sinds het moederschap?
Nee eigenlijk helemaal niet. Ik doe alles nog gewoon hetzelfde.

Ben je sinds het moederschap anders tegen beauty aan gaan kijken?
Nee helemaal niet.

Doe je snel je verzorging en/of make-up of wacht je op een rust moment als het bijvoorbeeld slaaptijd is?
Dat maakt bij mij niet uit. Ik doe sowieso mijn make-up in de ochtend en mocht Chelsey nog slapen, dan slaapt ze. Maar als ze wakker is doe ik het ook gewoon, want dan speelt ze gewoon in de kamer en ik maak me erbij op of papa is bij haar en ik ga naar de badkamer om me klaar te maken.

Mag je kind spelen met je make-up?
Nee. Ik vind het niet nodig. Ze speelt wel eens met mijn blush kwast, maar verder niet nee.

Stel dat je dochter van drie graag nagellak op wil, wat doe je dan?
Ik heb geen flauw idee. Ik weet wel dat Diego’s reactie zou zijn: BEN JE GEK OF ZO?! Haha. IK denk dat ik wel een keer zou doen, het is een meisje, natuurlijk is dat leuk. Maar om het elke keer bij te gaan werken of continu te lakken? Nee dat nooit!

En stel dat je zoon van drie nagellak wil?
Als hij dat zou willen doen we dat. Proberen moet je altijd doen, dan zullen ze zelf wel merken dat het echt voor een meisje is. En ja stel dat ie het leuk vind… Dan leg ik uit dat het niet voor jongens is.

Als je dochter make-up wil dragen, vanaf welke leeftijd zou je dit goedkeuren?
Diego roept: 18!! Maar ik ben er niet zo streng mee. Het ligt er ook aan wat ze gaat dragen. Ik begon een beetje op de middelbare school. Maar ook niet veel of zo. Nu is het sowieso wel meer geworden dan toen haha. Om even terug te komen op de vraag: ik denk een jaar of 13 á 14. Maar dat zeg ik nu, maar misschien is ze er niet eens in geïnteresseerd want me sterk lijkt. Maar you never know! Of ze is te mooi voor make-up, dat ze gewoon niets nodig heeft (opschep moment).

Haagse Kel, bedankt voor je TAG ik vond het super leuk om te doen en zo kom je weer wat meer te weten over deze beauty mamma. Ook voor de lezers, ik hoop dat jullie het leuk vonden! Heel erg bedankt voor het lezen en graag tot de volgende keer bij LifestyleKimberley.nl

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

1 Comment

  1. 11 september 2015 at 9:59 am

    Leuk mop! Je moet alleen ff wel erin zetten dat de Tag van Saskia van http://www.twinkelbella.nl is. Xx

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *