Mijn 5 populairste video’s op YouTube

Mijn 5 populairste video's op YouTube

Je kent het wel. De meest populairste video’s van je eigen kanaal. Altijd leuk om dat te delen met mensen die deze video’s nog helemaal niet kennen. Vandaag deel ik Mijn 5 populairste video’s op YouTube. Ben je nou heel erg benieuwd wat voor soort video’s dit zijn en heb je zin om mijn video’s te bekijken? Blijf dan zeker even hangen, pak een kopje koffie of thee en geniet mee van mijn meest bekeken video’s. We gaan van vijf naar één.

5. In deze video neem ik jullie mee op pad naar de sieradenwinkel. Ik laat deze dag oorbelletjes schieten bij Chelsey. O wat was ik nerveus zeg! Chelsey had met drie maanden al oorbellen, maar uiteindelijk bij het wisselen vielen ze er telkens uit en toen waren haar oorbellen weg. Ik had geen reserve oorbelletjes, dus moesten we ze dicht laten groeien. Zo zonder! Maar toen was het tijd voor poging 2. Zie de video hieronder.

4. Hoge koorts! Dat is verschrikkelijk als je kindje dat heeft. Sowieso, als je kindje ziek is, is dit het ergste wat er is. Chelsey had hoge koorts, voelde zich niet lekker en toch wilde ze er wat van maken. Bekijk deze vlog hier!

3. Koffer inpak video’s blijven toch wel populair. Ik zelf kan er niet uren naar kijken, maar soms vind ik het wel interessant om het te kijken. Vaak kijk ik niet de hele video, maar scrol ik een beetje door. In deze video pakte ik mijn koffer in voor een weekendje Kerkrade. Ook van dit weekend staan er natuurlijk leuke vlog’s op YouTube.

2. Mega shoplog van de Primark. Wie kent deze shoplog’s nou niet? Iedere vrouw houdt hiervan om te kijken. Ik zelf vind het ook erg leuk, maar als ik dan even niets te besteden heb kijk ik het liever niet haha. Dit is mijn best bekeken shoplog ooit. Als ik mezelf zo terug denk ik echt: shiiiiiiiiit wat zie je eruit hahaha! Leuk om te zien!

1.  Hier heb ik veel ophef over gehad. Soms moet je wat voor je kijkcijfers doen en dat had ik hier gedaan. Ik heb deze tekst gekozen, maar zorgde dus veel gezeik. Ach, het is wel mijn best bekeken video ooit! Ben er trots op!

Wat is jouw favoriete video van deze top 5?

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *