Mijn BLOG/VLOG krijgt feedback!

Heey beste mensen. Vandaag iets anders. Ik heb afgelopen weekend feedback gekregen op mijn website en vlog kunsten. Je kon je aanmelden om 3 gratis tips te krijgen op je blog. Dat moest ik natuurlijk doen! Dit heb ik dus ook gedaan. Ik ga je vertellen hoe ik dit heb gedaan en via wie. Lees je lekker mee?

Op heleenschrijvershof.nl, waar ik terecht kwam via via, zag ik ineens iets staan: 3 gratis tips voor jou website! Ik dacht dat doen we, want ik wil wel eens weten wat ik nog kan verbeteren! Let’s do this!

Ik heb me aangemeld voor de 3 tips. Ik moest een paar gegevens in vullen om door te gaan. Dit heb ik gedaan. Daarna was het afwachten tot ik een mail zou krijgen met advies. Al heel snel kreeg ik een mailtje dat Heleen blij was dat ik haar tips wilde hebben. Na een paar dagen kreeg ik een mailtje.

Ik was heel erg benieuwd wat hier in zou staan en wat voor tips eruit waren gekomen. Maar het was anders dan verwacht. Ze had een video erover gemaakt. Wat nog persoonlijker is en nog leuker vindt ik zelf! Ik heb veel aan de tips gehad en ik vindt het ook heel leuk dat ze zo positief is over mijn blog/vlog.

Wil jij zelf de video terug kijken? Of ook tips krijgen? Ga dan naar: Heleen’s website –> KLIK HIER

2 Comments

 1. 13 juni 2015 at 8:16 pm

  Hey Kimberley! Wat leuk dat je een speciale blogpost hebt geschreven over mijn tips voor jou. Super bedankt! Mooie profielfoto heb je geplaatst zeg! Als je nog vragen hebt weet je me te vinden 🙂

  • Kimberley
   Beantwoorden
   13 juni 2015 at 8:38 pm

   JA leuk hé! Ja ik heb het direct aangepast. Al moet ik nog wel ff een nieuwe maken vindt ik hoor. Een foto van NU. Maar dat komt wel. In ieder geval bedankt! Ja ik weet je te vinden. Dank je wel nog voor de video maken en de tips! Groetjes Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *