Mijn Ervaring Met Blog Brains

Mijn Ervaring Met Blog Brains

Mijn Ervaring Met Blog Brains. WHAT?! Wat houdt dit precies in? Ik ga jullie mijn ervaring vertellen over deze website. Het is volgens mij gewoon een ‘bedrijf’ die bloggers regelt voor hun partners. Vandaag vertel ik je wat ik van Blog Brains vind, hoe mijn samenwerking zijn verlopen en wat ik nu ga doen. Als je dit interessant vind, moet je lekker blijven lezen. Pak een lekker kopje koffie of thee erbij en lees vandaag weer lekker mee. Kom!

Ik heb mijzelf ongeveer anderhalf jaar geleden ingeschreven bij Blog Brains. Ze maken promotie voor nog niet echt bekende bloggers. Zij kunnen zich inschrijven en geld verdienen. Ze maken je wijs dat je zelf je opdracht mag kiezen. Ja dat mag ook wel, maar negen van de tien keer word je afgewezen. Althans IK wel. Ik heb in die anderhalf jaar tijd één opdracht mogen doen omdat er iemand was uitgevallen. En het was ook nog eens een deadline. Ik was op vakantie toen dit mij overkwam. Het moest snel snel, maar ik wilde ook vakantie vieren.

Ze dwongen mij van alles aan te passen wat niet goed was (nou was dat niet super veel), maar ik zat wel met mijn dochter in een pretpark waar ik GEEN laptop bij de hand had en via mijn telefoon vind ik mijn blog bijwerken super irritant en vervelend. Ik heb het toch maar gedaan, maar ik vond dit echt niet fijn! En toen?

Mijn Ervaring Met Blog Brains

Expose Blog Brains

Ik kreeg betaald voor de opdracht, maar dit heeft heel lang geduurd. Dit was mijn schuld hoor! Ik had geen factuur gemaakt voor ze waardoor zij mij niet konden uitbetalen. Niet slim van mezelf! Uiteindelijk was ik netjes betaald en kwamen er weer wat opdrachten binnen. Ik reageer eigenlijk wel op iedere opdracht, maar telkens werd ik afgewezen. Ik ging mailen waarom dat zo was. Ik kreeg te horen: je moet wel een motivatie per mail schrijven waarom je de opdracht wilt hebben. Hmm oke. Prima.

Ook na deze motivatie mailtjes kreeg ik telkens maar weer geen opdracht. Waarom? Ben ik alleen maar goed om voor mensen in te vallen als zij ineens niet kunnen? Ja blijkbaar, want laatst heb ik ook weer een mail gehad waarin ik ben afgewezen. Een dag later kreeg ik mail dat er ook een andere opdrachtgever was die nog bloggers zocht. Deze opdracht paste totaal niet bij mij, dus ik heb hem geweigerd! Ik ben weer tweede keus. Nee dank je!

Zijn er mensen die deze dingen herkennen van Blog Brains of ben ik de enige hier?

Ik wil mezelf voor de tweede keer al uitschrijven. Ik ben er wel een beetje klaar mee naar anderhalf jaar. De eerste keer bij het uitschrijven hebben ze me nog omgepraat, maar nu sta ik er definitief achter! Helaas!!!

Dit artikel is niet gesponsord!

4 Comments

 1. 25 januari 2018 at 10:44 pm

  Spijtig dat je de samenwerking zo vind tegenvallen! Ik zit zelf ook bij Blog Brains en ik krijg ook niet zo heel veel opdrachten, maar ik vind het wel altijd fijn dat mijn artikel geapprecieerd wordt en dat ik ervoor betaald wordt.
  Liefs,
  Yara

 2. 25 januari 2018 at 11:07 pm

  Ik heb juist hele goede ervaringen. Nee, niet heel vaak een opdracht, maar de drie keer dat ik heb gehad ging soepel. Ook duidelijk gecommuniceerd wat ik wel/niet ga vermelden, nooit echt problemen gehad en snel betaald. Jammer dat jij zulke slechte ervaringen hebt.

 3. 26 januari 2018 at 7:15 am

  Ik heb 1x een leuke samenwerking gehad waar alles goed liep etc. Maar een 2 maand terug werd ook mijn ervaring anders. Mijn opdracht werd goed gekeurd maar ik zou geen domein naam hebben, de link van mijn artikel zou niet kloppen, en de links naar de opdracht gevers deden niet. Niets wat daar van waar was, aangezien iedereen zag dat alles goed functioneerde. Raar maar waar, dan maar geen geld Haha

 4. 26 januari 2018 at 8:03 am

  Jammer dat je deze ervaring met hun hebt. Die van mij is enorm positief, ik heb me voor drie opdrachten ingeschreven en heb ze alledrie mogen doen. De betaling was elke keer binnen een maand, dus ook supernetjes. Overigens denk ik niet dat je met dit soort artikelen punten scoort. Als je niet tevreden bent, kun je dat beter met BB regelen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *