Mijn excuses aan jullie!

Mijn excuses aan jullie!

Mijn excuses aan jullie! Ik denk dat dat wel nodig is om mijn excuses aan te bieden. Ik heb de laatste maanden echt een zooitje gemaakt van mijn blog. Ik heb de laatste paar maanden nogal wat meegemaakt en dat gaat niet in de koude kleren zitten natuurlijk. Ik probeer alles op de rit te krijgen en dat lukt nu langzaam wel, maar mijn blog, jullie lezers en kijkers hebben hieronder geleden. Sorry! Ik wil mijn tijd anders indelen en vooruit werken.

Zoals jullie weten is mijn relatie al een aantal maanden voorbij. Hierover ga ik niet in details. Toch heeft dit een impact gehad op alles! Mijn blog ging hieronder lijden en dat is best zonde. Ik plaatste echt drie keer in de week een artikel online, twee keer per week een video en ineens ging ik van drie naar twee keer per week. Ik vond dit een goede keuze want naast mijn blog heb ik ook gewoon mijn werk. Een heel drukke en chaos periode dus.

Zo nu en dan, dus de laatste maanden, post ik wisselend een artikel en soms ineens twee weken niet. Dit was niet oké. Ik ben eigenlijk helemaal niets verplicht tot jullie omdat dit mijn werk niet is, maar zo voelt dit wel. Dit komt omdat ik al vier jaar mijn blog run, 1 jaar ingeschreven heb gestaan bij de kamer van koophandel en dit mijn tweede leven is geweest of eigenlijk is. Het is dus wel zo netjes om een schema aan te houden voor jullie.

Mijn excuses aan jullie!

Tot nu toe gaat het allemaal zijn gangetje en heb ik een druk, leuk en sociaal leven en komen er nog genoeg leuke dingen aan! Mochten jullie mij nog niet volgen op Instagram? Dan kan dat hier. Hier plaats ik vrijwel iedere dag foto’s in mijn story’s en zo nu en dan een foto in mijn feed. Ook kun je mij natuurlijk volgen op mijn YouTube account. Daar plaats ik iedere week een video. Deze video’s variëren van vlog’s tot gewone video’s.

Ik ga mijn blog weer volledig laten draaien en gewoon twee keer in de week een artikel plaatsen. Ik moet gewoon erg vooruit gaan werken zodat ik minder werk heb. Het schema blijft gewoon hetzelfde natuurlijk.

Schema:

Dinsdag: artikel
Woensdag: video
Donderdag: artikel

Alle artikelen en video’s zullen om 16:00 uur online gezet worden!

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *